Blogg

Skroll ned for siste nytt...

 

Moving to Dailystory.no

Alle mine innlegg er nå å finne på Dailystory.no der jeg skriver sammen med mange flotte bidragsytere som bl.a Tone Damli, Bertine Zetlitz, Annema Refsnes og Line Langmo! Sjekk ut siden og la deg inspirere innen mote, skjønnhet, mat og drikke, reise, helse og interiør!

Ses på Dailystory.no

-AG-

When in China

Dette innlegget fant eg idag på “Kladd” her på bloggen på AGsHage.no. Syns det fortjente å bli publisert, et par år og en ny blogg, for seint….

Akkurat no venta vi på toget vidare til Xian. Vi har hatt to rolige daga i Beijing med jetlag, Tsingtao og masse digg, sterk mat.  

Vi bomma på toget, så no surra eg rundt på togstasjonen mens Frode passa bagasjen og studera innsida av augelokka. 

Én ting som er kult med å miste toget er at eg kan få tid til litt people-watching. Det er eg god på. Eg skal love dokke at folk kikke på meg og Frode tilbake. Ikkje pga mine Adidas Originals, eller Frode sine Vans. Eg trur det er Frode sin man-bun og GOT look, hehe.

Eg har Snapchat/Instagram/Facebook abstinens så det held. I Kina er slikt forbudt. Heldigvis fant eg Squarespace appen. Kom jo på at eg har en blogg / nettside som er alt for lite brukt. Her kan eg skrive meir om Kinaturen etterkvart. Enn så lenge blei det da altså litt sko-inspirasjon, fra ein kar som sto rett forran meg i køen. Ni Hao! 

Peoples-Watching og Dagens outfit inspirasjon!    Kom aldri lenger. Men ble en veldig bra Kinatur, i 2017!  Vi ses på Dailystory.no!  Tjoms, AG.

Peoples-Watching og Dagens outfit inspirasjon!

Kom aldri lenger. Men ble en veldig bra Kinatur, i 2017!

Vi ses på Dailystory.no!

Tjoms, AG.

Mine hudpleie favoritta!

Fin sminke blir enda finare på fin hud. Ta godt vare på den.

Husk å beskytte huda mot sol heile året.

Sjølv har eg dilla på Exuviance sin Day Repair med spf 30.

(og sia eg snart er 35 år bruke eg krem fra "Age Reverse" serien, i håp om at eg blir 34 neste år)

 

Alltid øyekrem, alltid. For tia bruke eg den som gir max fuktighet," Hydrating Eye Complex" - og når eg klare å snike til meg nåken av dei fantastiske «Askepott» padsa, "Intensive Eye Treatment Masque" fra Presskontaktarna, blir eg som en liten unge på julafta. 

 

 

Eg har blitt referert til en gang som, «hu der som ser ut som hun har olje i panna».. Vel, di Rosin, eg kan vertfall trøste oss oljetryner med at ei blank hud held seg lengre bouncy og smooooth enn tørr hud. Så det er bare å smøre seg.

Ekstra fuktboost?

Kjør på med et pump av Vespera Bionic Serum under dagkremen.

 

Om natta er Ultra Restorativ Creme en deilig fuktbombe for huda. Den er mild, gir mykje fukt og beskytta huda. Har også brukt den på dagtid på skikkelig kalde daga.

En mild og fin vask, er Purifying Cleansing gel.

Eg bløyte opp ansiktet og sminken, fjerne så mykje eg kan kun med vatn først. Skumma opp en liten klætt med gelèen, og vaske heile ansiktet med flate hende, eller en mjuk klut. Skyll godt!

Fashioncherry tipsa meg om å blande Vitamin C + Anti aging booster i Serumet, for å jevne hudtonen og hudstrukturen. Eg er veldig flink å huske på alle sånne ekstra ting i en periode, og så sklir det litt ut. Eg må ha få og "enkle" ting i min rutine, da blir det gjort! 

Excuviance sitt aller kulaste produkt er Skinrise Bionic Tonic. Det er tynne pads som eg bruke rett etter eg vaske fjeset om morningen. Eller om eg sminke nåken som vil ha skikkelig glød. For er det et produkt som gir glød, på en naturlig måte så er det dissa padsa. Eg pleie dele dei i to, da har du boksen dobbelt så lenge.  

 

Du kan lese meir om produkta på Exuviance.no eller Neostrata.com

Dinna hudpleieserien leika veldig godt ilag med min Glo Minerals sminke. Eg har jobba med og brukt Exuviance sia 2006, da eg jobba ilag med hudpleie-nerden Kristin Bendiksen, som no driv Din Hud på Leknes. Det er en veldig teknisk hudpleieserie, men likevel enkel. Du kan få en krem og øyekrem, eller du kan få meir djupvirkande ting som peelinga, maske osv. Oppsøk en forhandler som kan fortelle deg ka du treng, og passer til din hud.

Og som eg alltid sei. Det er som med nøtter og mel, nåken kan vere allergiske. Så test først!

 

Eg er så heldig at eg får produktspons fra Exuviance! Tusen takk, akkurat dei eg ville ha spons av. Tar ikkje ka som helst!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Its been a while!

Ja, da ska vi altså heim igjen, til vårt andre hjem. Barcelona.

Vi var veldig, veldig ofte i Barcelona en 6-7 års periode. Så ofte at vi nesten ikkje gleda oss til å reise dit lenger. Vi var like vandt til Barcelona som Oslo. Og vi merka ei endring. Barcelona har alltid vert en turistmagnet. Men dei siste 2 åra vi var der på det aller meste var det merkbart at magneten var blitt enda sterkare! Pga av dét, andre reisemål, kombinert med at dei billige billettane fra Sandefjord- Girona forsvant, har vi no hatt vårt første år uten å reise heim, på 10 år. Men 2016. Nytt år og ny giv. 

El Bulli fikk vi aldri med oss, til Frodes store fortvilelse. Vi trakk aldri vinner loddet.  Men, en liten trøst er at vi no har fått oss bord på Tickets, og ikkje bare én dag- men to! Så no, bror Adrià, får vi endelig smakt litt på kunsten. Dèt gler eg meg til! Ellers så er det meldt sol med en klatt sky på og grader på ein plass mellom 19 og 14. Eg skal kjøpe meg nye kvite sneakers og nyte vår ei langhelg heime. Skal sjå om dei gamle gode plassane fortsatt e like gode, og teste ut noken nye. Det er det fine med ei lita Barcelona-pause. Det har poppa opp masse ny og spennande inspirasjon! Eg skal oppdatere Barcelona tipsa mine etter denne turen. Dèt er på tide!

Så fantastisk masse vakker streetart i dinna byen!  

Så fantastisk masse vakker streetart i dinna byen!  

Stort sett pent i Barcelona! 

Stort sett pent i Barcelona! 

Halleluja  

Halleluja  

... 

... 

👏👏👏 

👏👏👏 

Barceloneta

Barceloneta

Bloody Mary på Margarita Blue!  

Bloody Mary på Margarita Blue!