Bli inspirert-dag med Line og Evelyn i AGs Hage!

Bli inspirert-dag med Line og Evelyn i AGs Hage!

I det første innlegget mitt her på Dailystory fridde jeg til leserene våre om de kunne tenke seg å «Bli inspirert». Var det noen der ute som ønsket en inspirasjonsdag der de kunne få tips om hår, makeup og klær? Jeg oppfordret til å sende meg en mail med en kort tekst og bilder av seg selv. Det kom mange fine mailer, og overraskende nok veldig mange som var interessert i dette.

Etter å ha lest gjennom flere mail med mange som ønsket å ha en inspirasjonsdag med oss måtte vi til slutt trekke ut vinnerene. Helt tilfeldig trakk vi ut to flotte damer som vi fikk leke med en hel dag, i AG´s Hage på Alexander Kiellands Plass.

Selv skulle jeg stå for makeup´en med Glo Skin Beauty sine produkter. Min kollega Evelyn fikset farge, klipp og føn med Oribe sine produkter. Line Langmo stod for stylingen, og stylet damene med noen nydelige antrekk, blandt annet fra Line of Oslo og ByMalina. I tillegg benyttet hun seg av budsjettvennlige varianter som Zara og H&M. Trine Merete fra WhoDares.no filmet det hele. 

Dette var veldig artig og det frister til gjentagelse. Kanskje kommer det en epiosode nummer 2? Vi får se. Ønsker dere det? Vi kaller denne innspillingen en pilot, for dette er noe vi har snakket mye om som en ide til et lite prosjekt. Nå har AGs Hage utvidet til en hel plantasje ved navnet «VAAR» på hjørnet av Uelandsgate/Bjerregaardsgate på Alexander Kiellands Plass. Der er det mange dyktige skjønnhetsgartnere som elsker å klippe, farge og sminke. Kanskje neste episode skal filmes på VAAR?

Se «Bli Inspirert»-piloten her!

Trine Merete, eller Titte, som hun ofte blir kaldt, lager de FINESTE filmene. Sjekk bare denne filmen av Tone Damli her, i samarbeid med Vero Moda!:

Titte jobber i et selskap som heter Whodares.no som jobber med video, foto og idèskaping.

Tusen takk for at dere ville være med å leke, superstylist Line Langmo og superfrisør Evelyn Solheim!

Takk for birdrag til film og produkter til være supermodeller! Glo Skin Beauty og Oribe Norway.

Tusen takk for besøket dagens supermodeller, Linn Belck-Olsen og Hanne Vetrhus!

 Les mer om AG sitt kontor, AGs Hage.

Tilbake