Fashion makeup on IT-girl Eline Syrdalen

Fashion makeup on IT-girl Eline Syrdalen

-Gjesteinnlegg av Henrikke Rosland-

AG har sammen med Caroline og Evelyn, vært veldig travel i det siste med å bygge den feteste sjappa på Alexander Kiellands Plass. Da drypper det på meg og jeg får steppe inn på mange artige jobber med fine folk.

Én av sminkejobbene jeg har gjort i det siste var for Aphru. Det er et norsk womenswear-merke med base i Oslo, som lanserte sin første kolleksjon sommeren 2014.

Aphru utvikler plaggene fra Norge og fra studioet sitt sentralt i Milanos fashion-distrikt. Alle plaggene sys hos nøye utvalgte håndtverksbedrifter i landsbyer rett nord for Milano. De arbeider kun med italienske og sveitsiske jersey materialer av høyeste kvalitet, og med fokus på snitt og søm er dette flotte basisplagg som fort blir dine mest komfortable favorittplagg.

Fra første stund jeg kom inn i showroomet til Anita forelsket jeg meg fullstendig i klærne. Jeg vil kalle det «lekker komfort».

Vakre Eline Syrdalen var dagens modell, Ole Martin Halvorsen fotograferte kolleksjonen og Line Langmo stylet det hele.

Anita Godell, innehaver og designer av merket, ville ha en naturlig look på Eline. Hun har en veldig fin struktur i håret fra naturens side, så alt jeg trengte å gjøre var å fremheve den med min favoritt krølltang fra Hottools.

Eline hadde en fin sommerglød i huden når hun kom. Jeg startet først med Face Primer på hele ansiktet. Dette gir en jevn og fin base, og gjør at sminken sitter bedre. Deretter la jeg Under Eye Concealer i fargene Golden og Natural. Som foundation brukte jeg Pressed Base Foundation i fargen Honey Medium. Alt fra Glo Skin Beauty, tidligere glo minerals.

 

Bronzerene Sunkiss og Sunlight ble brukt for å konturere veldig lett, og for å gi en fin glødende farge i pannen, på nese og kinn. Jeg mikset sammen Blush Papaya og Passion for gi en frisk farge i kinnene.

På øynene brukte jeg veldig naturlig farger. Jeg la Eye Shadow Locket og fargen Post Card fra Shadow Quad Bon Voyage som er myke og  glødende, sammen med Coy som ga mer dybde og farge.

 

Tilbake