Gjesteinnlegg av Henrikke, AGs EOA!

Gjesteinnlegg av Henrikke, AGs EOA!

«Juni i år var jammen mer travel enn juni i fjor, og det var et rekordår. Føler jeg sier dette hvert år. Jeg våkna 3.juli med tette bihuler og vond hals, sånn ja, NÅ er det ferie. Sov på flytoget og sov på Gardemoen mens det flokka seg rundt gate D8 av folk som skulle «hjem». Jeg jobbet på flyet, kvitteringer opp til øra, siste krampetrekning. Fukten slo i mot meg når jeg gikk ut av flyet. Mørkt var det òg. Da slo det meg at jeg kommer til å gå glipp av 16 lyse sommerkvelder i Oslo. Men det går fint. Honey, I’m home»

Barcelona sunset!

Selv om gradestokken i Norge ikke tilsier at man må reise til utlandet for å nyte sola, har AG (sjefa mi) pakket kofferten og nyter late dager med familien i Barcelona. Jeg, hennes EOA, har derfor fått æren (eller oppdraget) om å gjesteblogge. Som tidligere vil jeg bruke anledningen til å skrive om hårprodukter, om noen sommerfavoritter og enda mer hårprodukter. Jeg er jo tross alt ikke bare en nyutdannet makeup-artist og AGs Ekstremt Overkvalifiserte Assistent, men også en frisør!

Jeg elsker sommeren! Aller helst vil jeg tilbringe sommeren på familiehytta og bare koser meg med å pille reker, drikke kald rosevin, le høyt og bade mye. Jeg trives godt med saltvann i håret, utenom det at saltvannet gjør at håret mitt føles ekstra tungt og tørt. Men med hjelp av bølgetangen «ROD V59» fra HH Simonsen er det kjapt å få håret på stell igjen og bevare beachlooken, og dét uten at det går utover hverken rekepilligen, vinkosen eller den høye latteren.

I år var jeg på Elle og Holzweiler sin sommerfest, det kommer lett under sommerfavoritter! Her sammen med AG på Holzweiler.

 

Man trenger heldigvis ikke alltid komme direkte fra sjøen for å få en fin beachlook. Her har jeg stylet Marion Ravn med den samme bølgetangen. Marion har tykt hår med masse bølger. Denne tangen er superkul for hennes hårtype. Den gjenskaper hennes naturlig struktur, jevnt over hele håret.

Stavernfestivalen er også en sommerfavoritt! Her sammen med vakre Marion Ravn.

 

Jeg er veldig opptatt av å beskytte håret mitt like mye som huden i solen.  Det blir ekstra slitasje på håret i sommermånedene, og for å bevare sunne og friske lokker  bruker og anbefaler jeg solserien fra Kerastase.

Bain Apres-Soleil er en mild rensende shampo for hår som utsettes for både sol, klor og saltvann. Den har også en gjenoppbyggende og pleiende effekt.

Soleil CC Creme er en leave-in creme som passer til alle hårtyper. Den beskytter håret for solens skadelige stråler og misfarging. Samtidig som den pleier, reparerer og gir glans. Den brukes i tørt eller håndkleddtørt hår før opphold i solen.

 

Soleil Masque UV Defense Active er en solbeskyttende hårmaske. Denne påføres i nyvasket og håndkleddtørt hår for å få maksimal effekt. Denne hjelper spesielt godt på å bevare farge og glans.

 

Tilbake til sommerhytta og denne høye latteren. I tillegg til rosévin er jeg også en tilhenger av margarita, men med vannmelon. Dette er en enkel og frisk drink som setter sommerfølelsen på plass. Nam!

Ingredienser: Tequila, vannmelonsaft (mos en vannmelon og litt melis i en blender), sukkerlake og limesaft!

God sommer alle sammen!

-Henrikke-

Tilbake