Gjesteinnlegg: Din favoritt-øyenskygge er også en eyeliner

Gjesteinnlegg: Din favoritt-øyenskygge er også en eyeliner

Hei alle! Martine Hammervold-Austinat (@austinatt) på invitasjon fra AG her! Utenom karantene og pandemi jobber jeg i Cosmedic AS med Glo Skin Beauty (tidligere glo minerals og glo therapeutics). Det jeg gjør mest er kundekvelder og kundebesøk, heldigvis noe av det jeg liker absolutt best med jobben min. Da AG spurte om jeg hadde lyst til å lage et gjesteinnlegg tenkte jeg med en gang på multi-use-produkter. Jeg elsker å bruke leppestift som blush, øyenskygge som highlighter og så videre. Hadde mascaraen funket som lipgloss så snakker vi!

Et tips jeg veldig ofte gir på eventer hvor jeg gjør en demo for folk er å bruke øyenskyggen din som eyeliner. Med gode verktøy er ikke dette så vanskelig å få til, mange syns til og med det er enklere enn en blyant eller våtliner. En annen fordel er at den gjerne sitter bedre enn en blyant også.

Alle produktene som er brukt er fra Glo Skin Beauty. Nederst i innlegget finner du full produktliste og en demo-video.

  1. Finn frem øyenskyggen du vil bruke og en skrå-børste. Jeg har brukt Eye Shadow i fargen espresso (matt, mørk brun) og Dual Brow/Liner Brush fra Glo Skin Beauty.
  2. Påfør litt produkt på børsten og fukt lett. Jeg har brukt en dæsj Hydration Mist (fuktighetsspray).
  3. Finn ut hvor linjen skal gå; jeg anbefaler å følge nedre vipperad, altså retningen den har, fremfor den øvre. Dette gjør jeg for å unngå at øynene ser triste ut, ønsker meg heller et løft, si!
  4. Dytt produktet på så nærme vippekanten som mulig. Tenk at du skal forsøke å komme til mellom vippene.

Ferdig!

Denne eyelineren kan så klart brukes «som den er» eller som base for øyenskygge. I de neste stegene bruker jeg to andre børster, en liten og presis med avrundet tupp (Detail Shader) og en større og fluffy blendebørste (Dual Fiber Eye).

  • Plukk opp en ørliten mengde produkt, dytt gjerne av litt pigment på hånden for bedre kontroll. Blend så eyelineren du nettopp har laget ved å jobbe med lette bevegelser. Jeg påfører også litt i ytre del av nedre vipperad for bedre balanse.

  • Skyggen jeg bruker er godt pigmentert, så når jeg nå skal blende litt mer oppover mot globallinjen for å gi mer løft til øynene trenger jeg nesten ikke å ta produkt på børsten. Jeg blender derfor fra ytre del og bruker skyggen som er der. Prøv deg bare frem 🙂

  • På snakk om multi-use, jeg fant frem solpudderet i fargen sunkiss og brukte den metalliske delen for gi et pop av skimmer på øyelokket.

  • Mascara (Water Resistant) + gloss (cupcake)

Under kan du se en video av de ulike stegene. Finn frem øyenskyggen og prøv deg frem <3

https://youtu.be/q4ezSWK9osE

Komplett produktliste:

Base: Tinted Primer SPF 30 light, Under Eye Concealer sand, Oil Free Camouflage sand, Pressed Base foundation golden light, Perfecting Powder, Hydration Mist.
Børster. Dual Foundation/Camouflage til concealer, Flat-top Kabuki til Pressed Base, Tapered Setting Powder til Perfecting Powder.

Øyne og bryn: Precise Micro Browliner raven, Brow Gel clear, Eye Shadow espresso, Water Resistant Mascara.
Børster: Dual Brow/Liner, Detail Shader, Dual Fiber Eye.

Contour Kit fair to light, Bronze sunkiss, Blush flowerchild, Shimmer Brick luster.
Børster: Contour/Highlight til Contour Kit, Dual Fiber Face til sunkiss og Shimmer Brick, Powder Blush til blush.

Tilbake