Halloween Makeup

Halloween Makeup

I fjor fikk jeg bryne meg på en superkul Halloween makeup på Tone og Markus.

Tone kjøpte parykk på Bobbys, perler og steiner fra Panduro. Den hvite og sorte sminken var fra Visage. Der har de har ALT du kan tenke deg av sminke. Vippene kommer også derfra. Visage er en sminkehimmel! Jeg brukte også sort mascara, sort kajal, sort øyenskygge og den vanlige hudsminken. Under brynene laget vi en «Highlight» med en petrolfarget skimmerskygge.

Vi festet steiner og perler med Mastix, som er en lim som kan brukes på huden. Jeg så ikke ut etterpå, med lim ooooveralt. Jeg finner fortsatt glitter og steiner på de merkeligste steder på kontoret.

Markus fikk samme type sminke som Tone, med hvit spray og hvit teatersminke i skjegg og hår.

Det var ingen som kjente de igjen når de kom på festen til Alexandra Joner og Runar Vatne – og de vant beste kostyme! Mission completed.

«Kan AG sminke slik også?» var det flere som hadde sagt. Det er det kjekkeste jeg vet – å få et tema. Finne frem hårstyling, klestyling og sminke. Sitte i flere timer og gjøre research. Lage moodboard, grave i skatter på Kostymelageret på Jar og blande det sammen med fet styling funnet av Line Langmo. Jeg gjorde mye av dette i NM i Makeup i 2005-2012. Jeg savner det veldig!!

Gi meg gjerne et tema, så kan vi lage et moro innlegg eller to. Det kan være hva som helst! Tema i NM i makeup har bl.a vært:  «De gamle stjernene», «Femme Fatal», «Nostalgi», og «80-tallet». Så morsomt!

I år får jeg ikke gjort Halloween-makeup på Tone da jeg skal på farten. Men jeg rakk å sminke Jonas, broren til Line og hans kjære Margrete forrige helg når de skulle på en storslagen Halloweenfest på The Thief. Magnus Westerlund filmet det hele. Jeg gleder meg til å dele det med dere lesere når filmen er klar.

Nå strømmer det inn med bilder av grønne, «giftige» vafler, kreative, skumle kostymer og fantastiske gresskar-kreasjoner på Instagram og Snapchat. Ingen tvil om at det er Halloween!

Trick or treat!

Tilbake