Hollywood-stjerne i sminkestolen

Hollywood-stjerne i sminkestolen

Jeg fikk sminke den vakre L.A-aktuelle artisten og låtskriveren Una Sand til en fotoshoot med fotograf Øyvind Ganesh Eknes forrige uke! Vi var ute etter en typisk L.A Christmas location i Oslo, og med tidenes korteste varsel, klarte Line Langmo å finne dette på Cornelias Hus på Palèet. Vi dro dit med alt utstyret og rigget oss til foran det vakreste juletreet. Midt i travleste julestria fikk vi fikk boltre oss som vi ville. Ikke bare fikk vi låne interiøret og juletreet, men også kjolen Una har på seg på bildet. En kjempelekker silkevelour kimono fra merket Vibeke Scott. Tusen takk for lånet, Cornelias Hus!

Foto: Øyvind Ganesh Eknes

Christmas Tree, the  American way.

Om UNA SAND

Da 21 år gamle Una Sand debuterte som soloartist i 2016, hadde hun allerede vært i bransjen som låtskriver i flere år. Hun har skrevet musikk siden hun var barn, og ble plukket opp av forlagsgiganten Sony/ATV i 2015. Like etterpå ble hun signert av Universal Music Norge.

Perioden etter signeringen besto av slipp av singler, låtskriving og Masterclass i London og Los Angeles. I høst slapp hun singelen «Wanderlust» som hun har skrevet med Grammy-vinneren Paul Phamous (Frank Ocean), og Grammy-nominerte Ronni Vindahl fra Danmark som har artister som Aviici, Kendrick Lamar og MØ på merittlisten. Låten har fått gode anmeldelser i internasjonal musikkpresse som blant annet The Line of Best Fit, Pursuit of Pop og The Music Ninja.

Sand kom nettopp hjem fra Los Angeles hvor hun har skrevet ny musikk med forskjellige talentfulle låtskrivere og produsenter. De seks ukene i LA resulterte i en rekke låter i et mer urbant landskap enn vi kjenner fra henne fra før, og disse vil slippes i 2018.

(Tekst fra Universal Music Norge)

Hør hennes siste singel “Wanderlust” her: https://open.spotify.com/track/3G6wVOYojfulavohh1fBuN

Foto: Øyvind Ganesh Eknes

Hår og assistent: Henrikke Rosland.

To be continued.

-AG-

Tilbake