Hot lady – hot tools

Hot lady – hot tools

Jeg og Line Langmo lot oss inspirere av Marilyn Monroe og Sophia Loren da vi stylet Århundrets Stemme-ekspert Bertine Zetlitz før forrige TV 2-sending. Temaet var nemlig 50-tallet, og da kom mine favoritt-krølltenger godt med!

På 50’s Bertine brukte jeg krølltangen fra Hot Tools (32mm) for å lage store krøller og mye tekstur i håret. På sminken hadde jeg fokus på flytende liner og røde Marilyn Monroe-lepper. Til og med en skjønnhetsflekk fikk hun for kvelden.

Line Langmo stylet klær, så klart.

Hot Tools er et fantastisk varmeverktøy i 24 karat gull, og med en pulsteknologi som leder varmen på en helt fantastisk måte. Gull er det som leder varme best, derfor bør man gå ned på varmen ift andre tenger. Disse effektene gjør at man unngår «hotspots», som igjen gjør at krøllene blir jevne og gir et langvarig resultat.

Krølltengene finnes i fem forskjellige størrelser. Den ene i størrelse XL har en svingbar stang, perfekt for langt tykt hår. Denne vant en pris i Hair Awards i 2017, og Hot Tools-tengene er elsket av hårstylister verden over.

FOR en goodiebag. Tusen takk, Tendenz!

Jeg og stylingmesteren Nikola Grozdic (Gevir) var sammen på en stylingjobb i sommer der han sto og svingte de lekreste krølltenger. De ville jeg også ha! Jeg ba ham fortelle litt om sitt forhold til Hot Tools.

Nikola, hva gjør at du elsker krølltengene fra Hot Tools?

– Jeg liker Hot Tools fordi de er enkle å jobbe med, de varmer seg raskt opp, de er estetisk fine og gjør jobben min enklere.

Er det noe som gjør at de skiller seg ut fra andre?

– For meg handler det om kvalitet fremfor kvantitet, og Hot Tools slår det meste. Men det handler selvfølgelig om smak. Jeg synes disse er best.

Hvorfor forelsket du deg i akkurat disse tengene?

– Det er noe helt spesielt med kvaliteten. Og det gjør selvsagt ikke noe at de ser pene ut, heller. Jeg er glad i sort og gull sammen.

Har du noen tips til produkter man kan bruke sammen med krølltengene?

– Jeg bruker Oribe Hair Care sammen med utstyret, og dét er en veldig bra kombinasjon.

Prepp er viktig, hva er ditt favoritt produkt til føhn før du krøller?

– Når det kommer til produkter, er det forskjellig fra hvilket utgangspunkt man har foran seg. Det er viktig å analysere hårets kvalitet fra rot til spiss, for så å velge produkter ut fra hårets kvalitet og ønsket resultat. Det er det beste tipset jeg kan gi. I de fleste tilfeller ville jeg brukt Oribe!

Foto av Isabel Watson for Elle. Hår på Frida Aasen av Nikola. Her har har brukt Hot Tools krølltenger (13mm og 16mm)
Nikola vant igjen den gjeve prisen, Årets Hårstylist, under Årets Frisør 2018. Gratulerer!
Her er Nikola sammen med Sigrid. Han styler henne her for British Vouge! Her har han faktisk brukt en 22 mm krølltang fra Hot Tools.

// Innlegget er merket med Reklame, siden jeg er sponset med krølltengene i min stylingbag.

Tilbake