Line åpner skattekisten!

Line åpner skattekisten!

 

Endelig kom Line Langmo til Love Island! Vi trippet rundt og gledet oss en hel dag til å se ladningen med kjoler Line har pakket med fra Norge. Den ene skatten etter den andre ble hengt opp og steamet. Etterpå var entouragen selvfølgelig med på lokasjon for å sjekke ståa.

Idag falt valget på en nydelig blå, todelt kjole fra Stine Goya. Avslappet og elegant. Vi bølget håret og satt det opp i en rufsete bun. Line stylet kjolen med enkle sorte hæler og tynne gulløreringer. Så enkelt, men så vakkert. I episoden kan man se Tones sminke gløde i lyset fra lyslenkene rundt henne.


På øyene idag brukte jeg kun én øyenskygge sammen med en miks av mørkebrun og sort kajal, pluss sort mascara. Alt kun i overkant. Jeg brukte øyenskyggefargen «Espresso» fra paletten «Moonstruck» fra Glo Skin Beauty (heretter GSB). Det er en ganske kald, mørkebrun og veldig pigmentert øyenskygge. Den har et snev av ekstremt finkornet shimmer i seg. Dette gjør at den er lett å duse, samtidig som den blir skikkelig fargetett der man ønsker det.

Her er det kostene og måten man fører de på som avgjør resultatet. Jeg metter først med en flat, tett kost der jeg vil at det skal være hardest og mest pigmentert. Deretter duser jeg i kantene med en kost med lengre og mykere hår. Med å «mette» mener jeg å dytte på produktet. Unngå kosting.  Slik slipper man at det havner under øynene. To av mine favorittkoster til å «mette» er Mac sin «Eye Shade«, GSB sin «Crease Shade» eller en klassisk svampapplikator. For å duse bruker jeg en mykere kost som fordeler produktet. Jeg drar kosten frem og tilbake med spissen, for å spre, myke opp eller å duse ut harde linjer i skyggen for en mykere overgang, slik at det faktisk ser ut som en skygge. To fine dusekoster er GSB sin «Eye Texture» og Mac sin «Duo Fibre Tapered Brush«.

Nå gleder jeg meg til å se Tone på TV ikveld, sammen med hele entouragegjengen samlet i sofaen!

//Innlegget er merket med «Reklame» fordi jeg er så griseheldig å få produktspons av Glo Skin Beauty til min sminkekoffert. Slik er reglene når man skriver om noe man har fått sponset.

Tilbake