Love is in the hair!

Love is in the hair!

 

På den første runden ned til Love Island hadde jeg med hele 35 kg med sminke og hårstæsj. Det ble tidenes korteste tur til GranCa for min del, bare ett døgn med filming og bildetagning for promo og til den norske pressen her på Las Palmas. Men jeg måtte hjem for å gjøre noen andre sminkejobber og ikke minst, gifte bort mi kjære Evelyn!

Min sjukt dyktige kollega Irene og jeg skal bytte på å sminke og style Tone hele innspillingstiden. Irene kom flygendes til øya, tok over kostene og fjonget Tone de første innspillingsdagene.

Her kan du se Irenes magi fra sendingen tidligere i uken.

Før vi reiste avgårde pakket min EOA all sminken i noen nydelige, nye Lulus mapper. Sortert og dandert. Jeg turte nesten ikke pakke det ut for det var så ryddig og fint. Tusen takk for magisk hjelp, Henrikke! Vi har fått med flunkende ny Glo Skin Beauty sminke for anledningen, pakket ned sammen med mye Oribe hårstylingprodukter, og litt Wella, som Tone hadde et samarbeid med tidligere i år. Vi har pakka alle Hotools varmetengene, føner og børster. Line Langmos styling og samling av nydelige kjoler har vi hengt opp på et eget stylingrom, sammen med all sminke og hårstæsj som står klart til bruk.

Heimen vår for de kommende månedene er i Las Palmas. Det er en by med forholdsvis lite turister og mye lokale innbyggere, og dèt liker jeg. Vi skal bli godt kjent på øya etterhvert! Min EOA, Henrikke er så klart med og er selvutnevt sjåfør. Det blir nok å komme noen Las Palmas tips til dere lesere underveis!

Nå er forloverjobben gjort. Evelyn i trygge hender med sin kjære Ole og i sjappa VAAR sammen med Caroline. Høsten har kommet i heime hagen og Irene er sendt heim til VAAR for denne gang. Nå gleder jeg meg til å fjonge tidenes vakreste programleder før hver eneste sending fremover de neste to ukene.

Følg med fremover på Dailystory sin instagram, der kommer det updates på storyen!

//Innlegget er merket med reklame fordi jeg er sponset med produktene jeg nevner til min stylingbag. Amen.

Tilbake