Marie lyste opp Alexander Kiellands plass

Marie lyste opp Alexander Kiellands plass

Holzweilers superstar, Marie Murstad, poppet innom kontoret mitt for en styling for et par uker siden. Denne utenomjordisk vakre skapningen trenger vel egentlig ikke et snev av verken mascara eller shimmer, men ikke si det til henne, for jeg vil gjerne fortsette å stæsje denne dropdead gorgeous «alien»! 

Contourkit i farta

Ikke bare nailer hun maskinklipp på 4mm, hun nailer også en sparesveis og nå en ganske lang frisyre. Med sin egen hårfarge som base og noen highlights her og der (min favoritt) sammen med bølger og naturlig sminke (og verdens fineste smilehull), er jeg sikker på at hun vant festen hun skulle på.

Fønklar på trappa mi! Jeg fikk også leke fotograf denne dagen, det syns jeg er veldig artig. #windowartwork by @do.you / Yonus Degel.

Vi dokumenterte det hele (of course my horse) på utsiden av kontoret mitt. På fire forsøk hadde vi fire nydelige bilder å velge mellom når vi skulle vise Insta-verden dagens smink. Det ble vanskelig å velge.  

Drop Dead Gorgeous
Marie in my hood, Alexander Kiellands Plass.

Jeg har fått flere spørsmål om hvilke produkter vi brukte på Marie, så da ble det rett og slett et lite innlegg her på Dailystory.no også.

Marie kom med en ren og godt smurt hud, som er en perfekt start for en glødende makeup. Jeg startet først med Face Primer på hele ansiktet. Dette gir en jevn base, og mye glød til huden. Kosten jeg brukte var Dual Fiber Cheek.

Jeg blandet Under Eye Concealer Golden og Natural på steder som nederste del av øyelokk, innerste del under øyet og rundt nesevingen. Her brukte jeg kosten Dual Foundation Camouflage. Vi toppet dette med et lett slør med foundation, Pressed Base Foundation i fargen Honey Light, med kosten Flat Top Kabuki.

Bronze Sunkiss og Sunlight ble brukt for å konturere veldig lett, og for å gi en solkysset farge i panne, på nese og kinn. Kost: Contour/Highlight. Rouge for dagen ble en mix av Blush Papaya og Passion, for en frisk farge i kinnene. Dette fremhever også Maries blå øyer. Kost: Powder Blush.

På øyelokket og rett under vippene under øyet la jeg en miks av de lyse fargene man finner i paletten Elemental. De lyse skyggene med en del skimmer gir en effekt av litt «fuktige» øyelokk som skinner når kveldslyset treffer. Når man ikke bruker mørke skygger rundt øynene oppfattes man også som mindre sminket.

Brynene ble lett markert med Brow Powder Duo i fargen Brown, med kosten Dual Brow/Liner.

Mascaraen Lancôme Hypnose funker fantastisk på Maries lange vipper. 

Jeg brukte de lyse fargene i Contour Kit Fair to Light, for å fremheve kinnben, brynsben og på toppen av overleppen, med kosten Contour/Highlight Brush.

Vi la Lipstick French Nude med fingrene for å få bare et snev av farge og kyssemunn.

Hydration Mist bruker jeg alltid over sminken til slutt, for at det hele skal blendes fint sammen og sitte enda bedre.

Cosmedic som har agenturet på Glo Skin Beauty (tidligere glo minerals & glo therapeutics) i Norge har hele sortimentet tilgjengelig på www.glonorway.no. Jeg har ordnet en rabattkode til dere lesere! Kodeord AGSTAR legges inn i handlekurven på www.glonorway.no og gir 25 % rabatt på hele sortimentet!

//Innlegget er markert med reklame siden jeg er sponset med Glo Skin Beauty produkter i sminkekofferten min. Heldige meg!
Tilbake