Meeting Miss Lobos

Meeting Miss Lobos

For to år siden i bryllupet til AK og Peer  dukket det opp et ukjent vesen blandt gjestene, et vesen AG aldri før hadde sett. Hadde det ikke vært for at brura var sykt hot hadde nok dette vesenet stjelt hele showet. Med sin eksotiske look, krøller to-die-for og en meget fresh stil, var hun defintivt på topplista over «best kledde» i denne fasjonable gjengen. Det var ikke bare AG som holdt ekstra godt fast i mannen sin de dagene på Aynhoe Park.

Miss Lobos i Aynhoe Park

Benedicte Lobos er en ekte naturkraft fra Elnesvågen, med aner fra Chile. Hun har alltid hatt en stor interesse for det kreative og visuelle, og startet interiørdrømmen med en bachelor i «Interior design and decoration» fra England. Benedicte er stor tilhenger av det å stole på sin indre stemme, tørre å utfordre det konvensjonelle og være trygg i valgene man tar. Når hun ikke har hodet trykka ned i skisser, material- og fargeprøver er hun ofte å finne i naturen eller på reise.

No worries ladies. Jammen viser det seg at hun er dama til naboen, og hadde dermed nettopp blitt AG si nye nabokjerring! Det er deeerfor alle i Jutulveien har fått så lang hals og fått ekstra tjukke briller i det siste. Tror vi må bli litt ekstra kjent med vakre Miss Lobos.

1. Fortell oss om dine planer i dag, Benedicte.

I dag skal jeg få i meg en treningsøkt da jeg ikke tok den i går. Nike Training Club (NTC) 45 min hiit trening som er helt amazeballs, hvor man ikke trenger noe utstyr for å trene. Winner winner lettuce dinner. Etter det, så ringer jeg til en av mine kunder for å sjekke status på huset deres som blir totalrenovert. Et utrolig gøy prosjekt med frie tøyler. Drømmekunde! Siden det er meldt opp til 15 grader idag, tenker jeg å stjele sykkelen til Kim André, for å ta meg en tur til Huk og spise middag der. Hengekøye, primus, et par øl og en fjellørret står på menyen. Etter det en liten runde med Red Dead Redemption 2. Et utrolig morsomt spill som vi har kjøpt i disse covid-tider. Jeg spilte så mye i en periode at jeg våknet opp på natten fordi jeg hadde drømmer om at jeg var en cowboy på rømmen.

2. Vi må få et bilde, har du en bra selfie?

Blir ikke så ofte selfies, men når jeg gjør det er det ofte i forbindelser med opplevelser jeg liker og ønsker dele.

On the many travels

3. …også må vi få en dårlig selfie..

Må understrekes at dette var etter Piknik i Parken 2019. Litt sliten….totalt verdt det.

4. Hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?

Jeg har to alternative rutiner. Den ene er hvis jeg har god tid..gjett den andre.

God-tid-morgen rutiner: rundt 1 time

Lage meg en kopp te, enten Jasmine pearl eller camomille te. Skriver i journalen min og lager en to-do liste for være oppdatert på det jeg må rekke iløpet av dagen. Tar en varm dusj, som alltid avsluttes med 30 sek kaldt vann for å våkne litt ekstra. I trynet (også kalt ansikt) påfører jeg minimalt med stæsj. Enkel ansiktsolje eller en god dagkrem fra Exuviance gjør susen for meg. Om jeg ønsker ekstra glød, så tar jeg på meg en lett rouge i kinnene. Frokost vil bestå av rugbrød med avocado, eggerøre og en grønnsaksjuice. Fordi jeg er så glad i å lage mat bruker jeg ofte all verdens tid på å få den perfekte konsistensen på eggerøren. Det fører til at jeg som oftest spiser frokost helt til sist i flokken. Kim André, min samboer, sier jeg minner han om den duden «Salt Bae» når jeg er i mitt ess på kjøkkenet. Usikker hva jeg skal tenke om det…

Dårlig-tid-om-morgen rutine kan være noe som det her: Max 15/20 minutt. En kopp te, så rett i dusjen. Fikse meg, rett ut i bilen og dra på møte. Grønnsaksjuice on the go.

5. Favoritt duft?

Tom Ford sine parfymer. Until death do us part.

6. Hva vil du helst at mannen/dama di skal lukte?

Som nevnt over så lukter Tom Ford sine parfymer helt himmelsk!

Jeg elsker også en duft av sjø/sommer som minner meg om varme, late dager i solen med zero bekymringer.

7. Hva hører du på akkurat nå?

Khrunganbin  Calf in winter

8. Hva ser du på akkurat nå?

Black Friday, Westworld og What we do in the shadows.

9. Take-away eller hjemmelaget?

Hjemmelaget for the win. Selv når jeg er supersliten så skal jeg absolutt lage middag. Noe Kim synes er bollocks! Med tiden så har jeg skjønt at han av og til har rett….så da blir det take-away fra Lofthus Pizza  Damplassen. De lager himmelske mafiaplater.

10. Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?

-Egg. Alltid en ny dag for å erobre kunsten i å lage den perfekte eggerøren.

Sriracha saus. Et liv uten hot sauce aint no life at all!

Mandelmelk. Funker til alt!

Alpeost (lokal laget fra hjembygda)

Sitron. Min oldemor Elsa sverget til en kopp varmt vann med en skvist sitron i hver dag.

11. Hva er din kaffebestilling?

Enten en dobbel flat white eller enkel sort kaffe. Kommer an på humøret.

12. Hva er din guilty pleasure?

Jeg er en sucker for filmene fra Marvel Studios og hele deres univers! Blir spesielt mo i knærne av Tony Stark.

13. Hva får deg til å gråte?

Jeg kan gråte av hva som helst. Som oftest gledetårer.

Av og til tar jeg meg selv i å hulke som en liten unge når jeg sitter på kafé og scroller på instagram, da disse hundevideoene dukker opp i feeden min. Om hunder som har blitt forlatt og får en ny sjanse. Blir så ufattelig glad for at det finnes mennesker som dedikerer sin tid og energi til dyr i nød. 

14. Når gråt du sist?

For et par dager siden, jeg ble emosjonell av å savne hunden min som jeg deler foreldreretten til.

Benedicte og Carmel

15. Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?

Slapp av, ikke stress med hva du skal bli og hva du ikke kan bli, fordi alt ordner seg til slutt. Vær ekstra snill og tålmodig med storesøsteren/storebroren din.

16. Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?

I redsel for og høres meget klisje ut, så er det ikke noe jeg angrer på å ha gjort så langt i livet. Jeg tenker at om man ikke hadde gjort de tingene man har gjort, så hadde man mest sannsynlig ikke vært den personen man er i dag.

17. Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?

Bestefar Arthur, Oldemor Elsa og Wenche Foss.

18. Hva hadde dere snakket om? Livet, utfordringer, fått deres tips og råd om ting man burde gjøre mens man er ung og hva man ikke skal kaste bort tiden sin på. Fra Wenche hadde jeg også fått tips om hvilken champagne man bør ha på frys året rundt.

19. Hva hadde du servert?

Sildefat som forrett, chilensk barbeque til hovedrett og jordbær med is og fløte til dessert. Etterfulgt av en deilig portvin!

20. Hva bestiller du i baren?

Whiskey Sour on the rocks.

21. Det beste rådet du har mottatt?

Og det er så enkelt som det å tørre være seg selv.

22. Hva er den siste gaven du gav?

En tur til Amsterdam i anledning min søsters 30 års dag.

23.  Jobben din er interiørdesign. Hva ligger i det for deg?

Interiørdesign for meg er i stor grad en type »storytelling». Først lytter man til kundens ønsker og drømmer for hjemmet. Deretter benyttes kreativitet, intuisjon og funksjonalitet, for å sette sammen et bilde av hvordan hjemmet skal være, et bilde som kunden forstår.

24. Hva er det mest uvirkelig som har skjedd hittil år?

Enkelt, COVID 19.

25. Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?

Eventyrlysten

26. Hvem inspireres du av?

Jeg inspireres av Ole Brumm sitt syn på livets gleder. Ja takk, begge deler.

27. Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?

Utenom Nordvestlandet mener du?

Nordvestlandet – himmel på jord.

Da må det bli fjellene i Sør-Amerika..

Besøkte Andesfjellene 2014 og det tok virkelig pusten fra en.

og jungelen i Bali. Vi besøkte Ubud for andre gang i fjor. Da hadde vi et opphold på Capella Ubud. Har aldri vært så satt ut i hele mitt liv. Jeg begynte å gråte av glede da jeg skjønte hvor vi var. (Chæresten overaska meg). For en plass!

28. Hvor ditt neste reisemål?

Ifølge planen er det Sri Lanka for å surfe og stjele sol. Men i disse dager virker det som om planer blir spist til frokost av noe større og uoversiktlig.

Tusen takk, Benedicte! Vi vil gjerne høre mer fra deg! Freidige som vi er har spurt vi Benedicte om å skrive mer om alt som foregår i det vakre, spennende krølltopp hodet. Vi snakker interiør, så klart, reise og mat, og mye, mye mer artig og inspirerende lesing. DET gleder vi oss til! Vi reiser gjerne sammen med deg gjennom hennes bilder og stories.

Du kan følge Benedicte og hennes verden på Instagram @benlob

Tilbake