Mine Hudpleie Favoritta!

Mine Hudpleie Favoritta!

Fin sminke blir enda finare på fin hud. Ta godt vare på den.

Husk å beskytte huda mot sol heile året.

Sjølv har eg dilla på Exuviance sin Day Repair med spf 30.

(og sia eg snart er 35 år bruke eg krem fra "Age Reverse" serien, i håp om at eg blir 34 neste år)

Alltid øyekrem, alltid. For tia bruke eg den som gir max fuktighet," Hydrating Eye Complex" - og når eg klare å snike til meg nåken av dei fantastiske «Askepott» padsa, "Intensive Eye Treatment Masque" fra Presskontaktarna, blir eg som en liten unge på julafta. 

Eg har blitt referert til en gang som, «hu der som ser ut som hun har olje i panna».. Vel, di Rosin, eg kan vertfall trøste oss oljetryner med at ei blank hud held seg lengre bouncy og smooooth enn tørr hud. Så det er bare å smøre seg.

Ekstra fuktboost?

Kjør på med et pump av Vespera Bionic Serum under dagkremen.

Om natta er Ultra Restorativ Creme en deilig fuktbombe for huda. Den er mild, gir mykje fukt og beskytta huda. Har også brukt den på dagtid på skikkelig kalde daga.

En mild og fin vask, er Purifying Cleansing gel.

Eg bløyte opp ansiktet og sminken, fjerne så mykje eg kan kun med vatn først. Skumma opp en liten klætt med gelèen, og vaske heile ansiktet med flate hende, eller en mjuk klut. Skyll godt!

Fashioncherry tipsa meg om å blande Vitamin C + Anti aging booster i Serumet, for å jevne hudtonen og hudstrukturen. Eg er veldig flink å huske på alle sånne ekstra ting i en periode, og så sklir det litt ut. Eg må ha få og "enkle" ting i min rutine, da blir det gjort! 

Excuviance sitt aller kulaste produkt er Skinrise Bionic Tonic. Det er tynne pads som eg bruke rett etter eg vaske fjeset om morningen. Eller om eg sminke nåken som vil ha skikkelig glød. For er det et produkt som gir glød, på en naturlig måte så er det dissa padsa. Eg pleie dele dei i to, da har du boksen dobbelt så lenge.  

Du kan lese meir om produkta på Exuviance.no eller Neostrata.com

Dinna hudpleieserien leika veldig godt ilag med min Glo Skin Beauty sminke. Eg har jobba med og brukt Exuviance sia 2006, da eg jobba ilag med hudpleie-nerden Kristin Bendiksen, som no driv Din Hud på Leknes. Det er en veldig teknisk hudpleieserie, men likevel enkel. Du kan få en krem og øyekrem, eller du kan få meir djupvirkande ting som peelinga, maske osv. Oppsøk en forhandler som kan fortelle deg ka du treng, og passer til din hud.

Og som eg alltid sei. Det er som med nøtter og mel, nåken kan vere allergiske. Så test først!

 

Eg er så heldig at eg får produktspons fra Exuviance! Tusen takk, akkurat dei eg ville ha spons av. Tar ikkje ka som helst!

 

Tilbake