Naturlig glød og rosa strikk

Naturlig glød og rosa strikk

Min venninne Line Langmo har også i år frontet Rosa sløyfe-aksjonen med sitt eget garn, «Line Langmo Påfugl». House of Yarn produserer garnet og utformer oppskriftene og Line designer genserne. Jeg fikk være med å gjøre hår og sminke på Line på fotoshooten for årets kolleksjon tidligere i år.

-Gjesteinnlegg av frisør og sminkør Henrikke Rosland. AG`s EOA-

Dessverre er det slik at de aller fleste av oss har en tilknytning til noen som har mistet livet i kreft og vet hvilken utrolig påkjennelse dette er for ofre og pårørende.
Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk anledning til å være med og jobbe med en så viktig sak.
Å få vise omtanke for ofre og sammen arbeide for å samle inn inntekter til forskning og senskader til brystkreft er viktig.

Samtidig som dette er en av årets viktigste aksjoner er genserne så myke og fine. Man blir i godt humør av den sterke rosafargen som lyser opp en mørkere høstdag.
Når det kommer til strikking har jeg ti tommeltotter, men med god hjelp fra mamma tror jeg jammen jeg skal prøve meg på en genser fra Line Langmo. Her har vi anledning til å strikke for en god sak og samtidig få høstens deiligste plagg.

Strikk i vei folkens!

Den øvrige stylingen på hår og makeup ønsket vi å holde frisk og leken, men samtidig naturlig slik at den ikke tar for mye fokus fra den nydelige rosa-tonen i genseren. Line har en vakker og glødende hud og med mineralmakeup fra Glo Skin Beauty (tidligere glo minerals) fremhevet vi dette ved bruk av mine favoritter:

Jeg starter med Tinted Primer SPF 30 for å jevne ut huden, gi et hint av farge og solbeskyttelse. Denne fins i 4 farger, på Line har jeg blandet light og medium. Som foundation har jeg brukt min all time favoritt; Pressed Base. Dette er en presset mineralfoundation (også med SPF 18) som fins i 20 farger. Det fine med den er at jeg kan justere dekkevnen, en tett børste vil gi full dekkevne, en løsere bust på børsten vil gi lettere dekk. På Line brukte jeg honey light og honey medium, for å bevare litt av sommerens glød. Under Eye Concealer natural bruker jeg for å jevne ut huden under øynene, denne gir pleie og korrigerer lett.

For å gi ekstra en ekstra glød og friskhet til ansiktet kombinerer jeg Contour Kit, Blush papaya og solpudderet sunkiss. Contour Kitet i fargen medium to dark er den perfekte multi-tasker; jeg bruker de gjerne som øyenskygger også. På Line har jeg lagt lett highlight i tinningen, blandet kontur-fargene og blendet godt i underkant av kinnbenene. Blush i mellom highlight og kontur, for en naturlig friskhet og solpudder i de ytre partiene av ansiktet.

 

Øynene har fått en duset eyeliner ved bruk av øyenskyggen cosmic med børsten Detail Shader #306, en kald og dus tone som blir en fin kontrast til den varme hudtonen til Line. Brynene er lett definert med Brow Powder Duo og gredd gjennom med Brow Gel clear.

Cosmedic som har agenturet på Glo Skin Beauty i Norge har hele sortimentet tilgjengelig på www.glonorway.no. Vi har ordnet en rabattkode til dere lesere! Kodeord AGSTAR legges inn i handlekurven på www.glonorway.no og gir 25 % rabatt på hele sortimentet!

-Henrikke-

//Innlegget er merket med reklame siden jeg er sponset med produktene til min stylingkoffert.

Tilbake