Ønskereprise: Naturlig og solbeskyttet hud året rundt

Ønskereprise: Naturlig og solbeskyttet hud året rundt

 Gløden i ansiktet, de solbleka tuppene og det stilige bikiniskillet

Vi kjører en reprise på AG sitt innlegg, og later som vi er i Thailand. God solfylt pinse! 

Det er merkelig hvor fort man kan glemme vinteren her hjemme. Bare etter noen uker på farten i Thailand var jeg i full sommermodus og ankelsokker når vi igår landet på Gardemoen. Nyhetene som møtte oss på skjermene på flytoget og Aftenposten.no var «snøkaos i Oslo». Snapchat er full av bilder av store, hvite hauger, biler kamuflert av snø. Med jetlag og sminke på fra dagen før, vasset jeg og Frode i snøen med all bagasjen til en taxi og kjørte hjem til winter wonderland. Reality check.

Sommermodus

Men en deilig påminnelse om hvor fint vi har hatt det er gløden i ansiktet, de solblekede tuppene og det stilige bikiniskillet. Alle de fullstendig ubrukelige duppedingsene og suvernirene vi har kjøpt tar oss med gjennom reisen én gang til mens vi pakker ut. Duppedingsene er en kjempeidé der og da. Vi har flere kasser med gode ideér i boden. Kjekt å ha!

Fiskesandaler! FOR en god idé!

Den solkyssa gløden forsvinner like fort som den kom. 1/4 av fargen ligger igjen på flyplassen i Dubai og 1/4 på Emiratesflyet, sete 28E til Oslo. Både Frode og jeg har makk i ræva og er ikke spesielt glade i å ligge til steking på ei solseng. Det blir i såfall på svak varme i skyggen med faktor 30 eller mer. Så det var kanskje ikke så mye farge å ta av heller.

Jeg kjeder meg fort og havner alltid opp med å gjøre ett eller annet når jeg skal legge meg ned og sole meg. «Makk i ræva» som vi sier på Vestlandet.

Huden min er ikke glad i solkrem. Som regel ser jeg ut som en halvstekt pepperonipizza i fjeset etter 3 dager med solkrem, varme og litt Chang. En herlig kombo. Men nå har jeg har funnet en god mix for å forhindre pizzalook, beskytte mot UV-strålene og for tidlig aldring av huden.

Sammen med min Exuviance ansiktskrem og Glo Skin Beauty Tinted Primer, beskytter jeg huden samtidig som huden ser fresh og naturlig ut. Min Exuviance ansiktskrem har faktor 30, det samme har Tinted Primer. Toppet med Pressed Base Foundation fra Glo sitter det hele kjempegodt. Man bør fylle på ilpt av dagen, alt etter hvor mye man snorkler, svetter og ligger rett under solen.

Først smører jeg på et par pump med min favoritt ansiktskrem i hele ansiktet, nedover hals og brystkasse. Exuviance Age Reverse Day Repair med faktor 30.
Når kremen har trekt inn smører jeg over Tinted Primer på det samme området. Ikke så mye- ca på størrelse med en ert i hånda.
Til slutt når den har trekt litt legger jeg Pressed Base i fargen Honey Medium med Blender Brush for å sette det hele, lage bedre holdbarhet, dekk og beskyttelse.

Tinted Primer SPF 30 er en silkemyk, oljefri og farget primer som prepper og jevner hudoverflaten. Den gir litt farge, jevner ut hudtonen og fyller inn fine linjer og porer. Produktet er talkumfritt og tetter ikke porene.

Med SPF 30 gir primeren en bredspektret UV-beskyttelse av mineraler (4,5% Titanium Dioxide og 4% Zink Oxide) og kan brukes alene eller som primer før foundation for en feilfri hud.

Tinted Primer SPF 30 kommer i fire farger; Fair, Light, Medium, Dark.

 

Jeg tok med meg Tinted Primer i fargen Medium til Thailand. Dette er et ganske nytt produkt fra Glo og nytt for meg. Den havnet kjapt i listen over mine favoritter. Jeg synes produktet fortjente et innlegg på Dailystory, en fast plass i min egen sminkepung og i sminkekofferten året rundt. Det er så utrolig viktig å beskytte den ene huden vi har fått.

Neste reise går til London om én uke. Da skal jeg pakke sminkekofferten óg finstasen. Jeg skal få sminke en vakker brud og være gjest i et storslagent bryllup. DÉT gleder jeg meg til!

PS! Rabattkoden gjelder fortsatt!:

Cosmedic som har agenturet på Glo Skin Beauty i Norge har hele sortimentet tilgjengelig på www.glonorway.no. Jeg har ordnet en rabattkode til dere lesere! Kodeord AGSTAR legges inn i handlekurven på www.glonorway.no og gir 25 % rabatt på hele sortimentet!

\\Siden jeg er sponset av Glo Skin Beauty og Exuviance til min sminkekoffert er innlegget merket med Reklame.

Tilbake