#RAINFORESTHEROES

#RAINFORESTHEROES

Idag kom Kai fra Timeless Tattoo med fersktrykka T-skjorter som vi har kjøpt til alle som jobber i sjappa VAAR. Vi gleder oss til å støtte kampanjen de har satt i gang, #RAINFORESTHEROES, i samarbeid med bl.a kunstnerduoen Broslo.
For å se flere T`s sjekk nettsiden shop.timelesstattoo.no
I tillegg til at ALLE pengene for T-skjortene VIPPS`es uavkortet og direkte til Regnskogfondet, blir vi vandrende reklameplakater for kampanjen. Med #RAINFORESTHEROES på brystet håper vi å være med å spre ordet til våre kunder, venner og familie, og inspirere de til å gjøre det samme. 
                     KAMPANJEN

Fra Timelesstattoo.no: Vi i Timeless Tattoo har lenge planlagt denne kampanjen som skulle starte 1. September og vare i en måned. Pga dagens situasjon har vi sett behovet for å starte så snart som mulig.

Jorden vår blir ødelagt bit for bit, og vi ønsker å gjøre noe nå før det er for sent. Uten regnskog vil hele jordens økosystem bli ødelagt for alltid.

Vi er nære et bristepunkt, men det er fremdeles mulig å snu det rundt. Det må skje nå. Sammen med Regnskogfondet, våre samarbeidspartnere og deg kan vi få dette til å skje.

Vi har døpt prosjektet etter kommende generasjon som starter her #RAINFORESTHEROES

Nederst på denne siden kan du se første rekke av Regnskogheltene som alle bidrar til å øke oppmerksomheten rundt regnskogen

Vi trekker tilfeldige vinnere som har donert penger eller kjøpte en av våre T-skjorter under hele kampanjeperioden som varer fra nå og hele September!

På vår instagram @timeless_tattoo kan du blant annet se hvordan du kan vinne gavekort på 50.000kr!

Våre samarbeidspartnere har også masse premier ventende til dere som donerer. Plutselig så har du vunnet alt fra hotell opphold, el-scooter til overraskelse fra The Juicery! Følg med!

– AG –
// Innlegget er merket med reklame siden vi skriver, dermed reklamerer, om flere aktører.
Tilbake