Sånn sminker jeg Tone sine bryn

Sånn sminker jeg Tone sine bryn

Reklame // Innlegget er merket med reklame fordi jeg er sponset med produkter fra Glo Skin Beauty til min sminkekoffert.

Brows, brows, brows for days!

Når det kommer til øyenbryn har jeg så mye å skrive at jeg syns temaet burde få et eget innlegg. Øyenbryn er et av de elementene i sminken som både er noe av det viktigste for helheten, og samtidig noe av det gøyeste å jobbe med. Spesielt på vakreste Tone!

Tone har nokså mørke bryn naturlig, og når hun liker øyensminken i mer nøytrale farger pleier vi å gønne ekstra på når vi stæsjer brynene hennes.

Som dere vet har jeg i mange år brukt mineralmakeupserien Glo Skin Beauty (tidligere glo minerals) og jeg har derfor en del forskjellige brynsprodukter å velge i. Min favoritt er komboen Brow Powder Duo, Precise Micro Browliner + Brow Gel. Ved å bruke både pudder og blyant kan jeg skape en 3D-effekt i brynene som fungerer til hverdags, fest, foto og TV.

Tone har en nydelig fasong på brynene sine og siden hun liker «mye bryn» jobber jeg utifra formen som allerede er der for å gjøre dem litt fyldigere.

Jeg pleier å starte med blyanten, Precise Micro Browliner i fargen raven – kald, dyp og presis, I love it! Dette er en skru-ut-blyant som er tynn i spissen og slik kan jeg enkelt tegne på ekstra hårstrå der jeg ønsker. Blyanten er voks-basert og gir litt hold i tillegg til at den har en børste i andre enden, til å gre gjennom hårene.

Precise Micro Browliner Raven

I videoen under ser du hvor jeg begynner når jeg fyller inn med blyanten. Legg merke til at jeg grer hårene både oppover og nedover, dette gjør jeg for å være sikker på at jeg fyller inn alle «tomrom», sånn at brynene ser fyldige og freshe ut fra alle vinkler. Jeg bruker også børsten på baksiden av blyanten til å duse ut hårstråene jeg tegner.

Videoavspiller
00:00
01:25

Videre fortsetter jeg med Brow Powder Duo i fargen brown og den tosidige bryn + liner-børsten Dual Brow/Liner. (Denne børsten bruker jeg ofte når jeg skal lage en mer duset eyeliner med en øyenskygge).

For å holde hårene på plass bruker jeg en vannbasert brynsgelé; Brow Gel. Denne fjerner også støv eller sminke som har lagt seg på hårene, samtidig som den gjør de litt blankere og fyldigere. Brow Gel er også helt super hvis du vil ha en mer tilfeldig og bushy look på brynene, gre gjerne brynene oppover i front med børsten.

Brow Gel Clear

Mitt beste tips til deg når det kommer til bryn er å være lett på hånden, ikke hold for langt ned på blyanten/børsten, jobb med små og lette bevegelser og start mer mot midten av brynet. Hvis du begynner i front (ved nesa) er det lett for at uttrykket kan blir for hardt. Så start i midten og fyll ut mot halen på brynet, der det gjerne er minst hår og man trenger mer farge og produkt.

Viktigst av alt: øyenbrynene dine er ikke tvillinger, de er mer som kusiner (som krangler litt). Ikke stress med at de skal være helt like, det ser bare mer naturlig ut om de ikke er like på en prikk!

I videoen ser du hvordan jeg går inn med Precise Micro Browliner raven når de straks er ferdige, for å gi litt ekstra definisjon og eventuelt markere de enda mer .

Til Glo Skin Beauty fans:

Cosmedic, som har agenturet på Glo Skin Beauty (tidligere glo minerals) i Norge, har hele sortimentet tilgjengelig på www.glonorway.no. Jeg har ordnet en rabattkode til dere! Kodeord AGSTAR legges inn i handlekurven på www.glonorway.no og gir 25 % rabatt på hele sortimentet.

Tilbake