Slik sminket jeg Tones hud til Love Island!

Slik sminket jeg Tones hud til Love Island!

 

Pernille Steinrud sendte meg en melding på Instagram med et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg på hvilken foundation og solpudder jeg bruker på Tone, f.eks på dette bildet.

Det er kjekt med slike spørsmål da!

Jeg har sikkert svart på dette flere ganger før, men dette er en favoritt hudsminke som jeg gjerne kan repetere 1000 ganger. Den fungerer like fint på TV som til pen hverdags. Akkurat til dette opptaket skulle Tone være avslappet og casual. Det var til en innspilling på dagtid der Tone intervjuet deltagerne og ledet en konkurranse inne i «Love Island» villaen.

Øynene sminket jeg veldig dust, kun markert med mascara uten liner/kajal. Brynene er på, så klart. Brynfavorittene for tiden på Tone kan du lese mer om  i innlegget mitt som heter «Stolen Selfie«, her på Dailystory.

Huden til Tone er i utgangspunktet nydelig da hun er veldig flink til å pleie og stelle huden med gode rutiner og produkter. Det gjør jobben min mye lettere. På dette bildet startet jeg med en miks av flere typer primere. I T-sonen la jeg en primer som hjelper til med å gi et jevnt og holdbart matt resultat. Det er ikke alltid lett å holde huden matt i denne varmen og i det klamme klimaet her på øya. På resten av fjeset blandet jeg Tinted Primer SPF 30 i fargene medium og dark. Det er skummelt med overskyet vær på Gran Canaria. Man blir veldig fort solbrent her da man blir litt lurt av skyene som UV-strålene glatt trenger seg gjennom. Denne primermiksen gir henne nå både glød, beskyttelse og et jevnt utgangspunkt som holder lenge. Jeg bruker en kost fra Glo Skin Beauty (tidligere glo minerals) som heter Dual Fiber Cheek til å påføre primer, men denne kan også påføres med fingertuppene.

Så kommer concealeren. Noen sminkører legger den etter foundation, noen før, noen begge deler. Her er det type concealer og foundation, med hvilken teknikk og utstyr man bruker, pluss ønsket resultat, som avgjør rekkefølgen. Med Glo Skin Beauty sin Under Eye Concealer først og Pressed Base Foundation påført etter med Flat-top Kabuki ble det akkurat slik jeg ønsket. Jevnt og naturlig.

 

Pressed Base Foundation er en mineralfoundation i presset form med SPF 18+ som fins i 20 farger og passer til alle hudtyper. Mineralene fungerer på den måten at de smelter på huden med hudens fuktighet, gjerne ved hjelp av en fuktighetsspray som Hydration Mist. Når den smelter på huden vil den med ett se veldig naturlig og oppleves som mindre «pudret». Den inneholder antioksidanter som beskytter huden, er fri for tettende ingredienser som talkum.

Man justerer dekkevnen ved valg av børste, en børste med tett bust vil gi bedre dekkevne enn en børste med løsere bust. Pressed Base vil se naturlig ut i dagslys, på kvelden, på TV og foto – ikke rart den er manges favoritt, inkludert min.

 

 

Etter foundation kommer konturering, glød og farge. Først la jeg solpudderet Sunlight der jeg ville ha glød og farge, da den er litt varm og inneholder ekstremt finkornet shimmer som gir refleksjon. Jeg brukte en blanding av de to mørke pudderene i Contour Kit Medium to Dark sammen med Contour/Highlight Brush for å markere kinnben. Med disse to kan jeg blande meg frem til ønsket «temperatur» på skyggeleggingen da den ene er veldig kald og den andre veldig varm. Mengde produkt, type kost og mengde dusing styrer mørkhetsgraden. Dvs jeg kan lage mer dybde der jeg ønsker det ved å bruke mer produkt konsentrert med mindre dusing. Jeg lager et lysere resultat ved å legge mindre produkt på en mykere måte. Gjerne da med en løsere og mykere kost.

 

Til Glo Skin Beauty fans:

Cosmedic, som har agenturet på Glo Skin Beauty (tidligere glo minerals) i Norge, har hele sortimentet tilgjengelig på www.glonorway.no. Jeg har ordnet en rabattkode til dere! Kodeord AGSTAR legges inn i handlekurven på www.glonorway.no og gir 25 % rabatt på hele sortimentet.

\\ Innlegget er markert med reklame fordi jeg er sponset med produkter fra Glo Skin Beauty til min sminkekoffert.

Tilbake