Sminke Glød

Sminke Glød

Eg trur det var i 2004 at Inger-Ellen Nicolaisen sendte meg rundt til forskjellige sminkeleverandøra for å teste sminke som Nikita kanskje skulle ta inn til et prosjekt. Eg glemme aldri når eg satt på Cosmedic AS og dei drog fram dei sinnsjuke Glo Skin Beauty palettane sine. Eg var solgt allerede der. Mineralsminke var akkurat kome i vinden, eg satte segl og flaug med.

No har vi segla ilag i over 10 år! Glo Skin Beauty og eg leika godt ilag. Eg kan jobbe med det i blinde. Det er en stor og fin serie, med nåke for einkvar. Dei har utstyr som pensla, pinsett, spisser, penselmappe og penselrens. Flytande- og pudder foundation, flytande liner og kajal, krem-rouge og pudder-rouge. Sånn kan eg holde på ei stund.  Eg har selvfølgelig også innslag av andre sminkemerke. Som sminketøsen fra Tåsen får man jo lyst å kjøpe heile Mac Store, Laura Mercier hylla, G. Armani standen og overnatte på sminkebutikken Visage. Man blir litt koko. Yrkeskada. Men det er Glo Skin Beauty som definitivt kreve mest plass i sminkedåsen.

Litt info: Glo Skin Beauty er mineralsminke som ikkje inneholder talg eller parafin. Huda får puste. Difor sitte også sminken godt, huda prøver ikkje å "kvitte" seg med produktet, så sminken får lov å være der. Sminka inneholder også vitamina som C-A-E, grønn te ekstrakt og sink. (Beskytter mot forurensing/frie radikaler, roer ned rosasèa, og sink mot urein og irritert hud) Det er ingen solkrem, men den har SFP 15 og vil vere en fin daglig solbeskyttelse. 

Men ikkje alle kan bruke mineralsminke, det er slik det er med alt, nokon kan være allergiske. Sjølv om det er naturlige ingredienser kan det være nokon som reagerer.  Som nokon er allergiske mot løk, nøtter, egg og mel. Nokon reagerer på kostane, nokon på sminkefjerneren, kanskje mot kombinasjonen med sminke, krema, parfyme og anna kosmetikk. Men eg trur fleire reagera oftare på anna mindre snill sminke en Glo.

Mine Glo favoritter:

Glo Under eye Concealer, som er "sparkelen" som tar alt fra blå ringer til vulkanutbrudd. Sparkles med Dual Camoflage/Foundation brush

Toppa med Pressed base Foundation ilag  med Blender Brush

Bring that GLO! med Sunlight Bronzer. For solkyss og dybde -> Sunkiss bronzer

Passion, Sweet og Papaya er tom i rouge-paletten for å si det slik. Godt brukt. Cheeky!

Sleng litt solpudder og rouge i globalen, litt mascara (Lancome Hypnôse er definitiv favoritt. (Nei, ikkje brun, SVART) og du er good to go. 

Ikkje vær redd for blankhet, masse glød å hente der. En blank hud oppfattast yngre og meir bouncy! Stell huda og bruk masse fukt. Skal skrive litt om et par av mine favoritt fuktprodukt seinare! Drikk masse vatn.

Glitre. 

AG

Eg er sponsa med Glo Skin Beauty Makeup fra Cosmedic AS. Heldige meg.  

Tilbake