Sminke til Tone sin hud

Sminke til Tone sin hud

Vakre Tone kom innom sjappa for litt sminke før en Vero Moda shoot med fotograf Magnus Westerlund. Det skulle være naturlig, vårlig og fresht. Hun viser frem den nye kolleksjonen hun har ute i butikkene nå.

 

Jeg fikk et spørsmål på bildet under, som Tone selv la ut på sin Instagram. «Hvilken foundation bruker du? Hvordan får du huden så blank? Kjempefint!»

 

Det var ekstra hyggelig at meldingen kom fra min makeup-lærer, Lillian Torbjørnsen, som lærte meg mange triks på NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio) sin sminkelinje «Makeup-Mania» i 2001.
Jeg vil tørre å påstå at det ikke bare har med foundationen å gjøre. Tones hud er en blank og jevn hud. Dette ved hjelp av gode gener og en helt rå hudpleierutine med gode produkter. Jeg vet Tone regelmessig går til Beths Beauty for diverse behandlinger som holder huden ren og glødende. Dette er jo selvfølgelig til god hjelp når jeg skal sminke.

 

Jeg legger også diverse primers før foundation for å oppnå ulike resultater. Først legger jeg en Mattifying Primer fra Glo Skin Beauty mellom bryn, midt i pannen, på nesevingene, på neseveggen og litt mot kinnene.
Glo Skin Beauty Mattifying Primer
Rundt hårfestet og på kinnbena legger jeg Smashbox Photofinish Radiant primer
Smashbox Photofinish Radiant Primer
På resten har jeg lagt Smashbox Photo Finish Primerizer (Primer + Hydration).
Smashbox Photo Finish Primerizer (Primer + Hydration)
Over dette la jeg en mix av to forskjellige Lancome foundationer og satt det hele med Glo Skin Beauty sitt Perfecting Powder. Jeg la en miks fra Glo Skin Beauty Contouring Kit ‘medium to dark’ for bronzing og lowlighting + highlighting der jeg ønsket det.
Lancome Idole Teint Ultra Wear (Nr 055) gir medium dekk, med silkeaktig, matt finish. Denne blandet jeg sammen med Lancome Teint Miracle (Nr 04). Denne har en lett til medium dekkevne, er fuktighetsgivende og har faktor 15. Denne har en noe mer lysreflekterende egenskap enn Idole.

Glo Skin Beauty Perfecting Powder
Glo Skin Beauty Contouring Kit, medium to dark.
Litt concealer fra favoritten Glo Skin Beauty Under eye concealer i fargen Natural ble lagt under øyne og rundt nese. Prikken over i`en: litt Papaya i kinn og et lite slør med Tromborg sin highlighter på brynsben, kinnben, på nesetipp og øverste leppekant.
Glo Skin Beauty Under eye concealer i fargen Natural
Glo Skin Beauty Blush i fargen Papaya
Alle bilder av Tone er tatt for Vero Moda av Magnus Westerlund
Hun hadde en god farge på kroppen etter et par spraytans før diverse events i det siste, og jeg kunne derfor tillate meg å legge en litt mørkere foundation slik at ansikt og kropp matchet. Vi ville også gjenskape en liten savnet vårglød da bildene skal ut i løpet av våren, da det er greit å «jukse» seg litt frem i tid. Lyset til Magnus stjeler litt farge, på den måten var det også en fin grunn til å legge en noe mørkere foundation. Men, altså, alt til sin tid, her!

 

Uten lys blir det ingen glød eller refleksjon, og heller ingen blankhet. Her kommer Magnus inn, med lyset, som fremhever det hele. Som en discokule reflekterer de ulike partiklene i forskjellig grad, alt etter lyset styrke og farge, og hvordan lyset treffer.

 

// Innlegget er merket med reklame siden AG er sponset med noen av produktene til sin sminkebag.

Tilbake