Sorbet lips!

Sorbet lips!

Da var vi i gang!

I kveldens episode har Tone på seg en deilig Marant-kreasjon som Line har sendt med oss til Love Island. Den oste hotness lang vei. Jeg fikk lyst til å gå for lepper, og Tone var enig.

Glo Skin Beauty sin Suede Matt Crayon i farget Sorbet er helt sjukt fin til en ellers så dus sminke. Tones nydelige blå øynene blir veldig fremhevet av denne fargen.

For en mykere look blandet jeg den med Tone sin egen lepomadefavoritt, faktisk helt siden hun gikk i barnehagen selv, nemlig the one and only: Mentholatum.

Henrikke preppet hele håret først med Oribe Foundation Mist, sprayet Maximista for fylde og hold i bunn og Supershine Light Cream på de litt tørrere partiene i lengden. Det hele ble fønet blankt og krøllet opp med en krøllstav fra Hottools i litt tilfeldige krøller.

De nydelige gulløreringene til Tone fra Tom Wood fikk fritt spillerom når håret ble satt opp i en rufsete tutt.

Det blåser en del på sett, så det blir nok satt bort på mange av sendingene. Flax at jeg er så iiiinnmari god på fletting. Å style Tones hår etter Irene, er som å hoppe etter Wirkola. Henrikke, kan ikke du gå på flettekurs hos Irene og Evelyn på VAAR da?? Thats what an EAO are for right??

//Innlegget er merket med reklame siden jeg er sponset med produktene til min stylingkoffert. Halleluja.

Til dere som shopper Glo Skin Beauty på nett:

Cosmedic som har agenturet på Glo Skin Beauty i Norge har hele sortimentet tilgjengelig på www.glonorway.no. Jeg har ordnet en rabattkode til dere lesere! Kodeord AGSTAR legges inn i handlekurven på www.glonorway.no og gir 25 % rabatt på hele sortimentet!

Tilbake