Stolen selfie!

Stolen selfie!

 

Vi hadde tidenes korteste innspillingsjobb her om dagen da Tone bare skulle filme til ett «stikk» til en av episodene denne uken. Men sminken må på uansett hvor lenge det filmes!

Tone er så usannsynlig vakker uten sminke, så hun kunne like så greit bare kastet på seg en fjong kjole og være den vakreste på denne jord. Siden vi begge er glade i sminke, så vi pakket opp alt utstyret likevel, denne gangen på takterrassen der vi bor. Deilig heimekontor.

Jeg fikk Tone til å ta en selfie noen timer etter at stikkene var filmet, slik at jeg kunne skrive og dele med dere som liker å lese om slikt.

Vi ville holde det naturlig selv om det skulle på TV. Vi holdt oss til duse, glødende øyenskygger og en sort liner og mascara for å markere blikket. Jeg la Papaya Rouge, Tones favoritt og en frisk, sommerlig leppefarge for å fremheve blåfargen på øyene hennes.

Tone er veldig glad i mye bryn. Fasongen er allerede der, men vi markerte og fylte de inn med «Raven» som er en kald, mørkebrun brynsblyant. Med sin tynne spiss er det lett å gjenskape hår, fylle inn eller virkelig markere og forstørre. Man slipper å spisse den da den kommer i en tynn, «skru-ut» variant med en fin børste på andre enden. Jeg bruker børsten til løfte eller separere hår og til å duse streker. For å holde hårene på plass bruker jeg en blank brynsgelé. Denne fjerner også støv eller sminke som har lagt seg på hårene, samtidig som den gjør de litt blankere og fyldigere.

Når det filmes på lokasjon i det berømte huset på Love Island, er det litt mer sminke på. Sminken er uansett slik Tone alltid kan gå rett i «sivil» etter et opptak. Det liker jeg. Slik som da vi spiste på «Fuji» etter gårsdagens innspilling. Da spiste vi nydelig japansk mat, bl.a Soba nudler, Tuna Tataki og «Quale egg with truffle», mmm! Pluss en Kirin og sake. It`s a wrap!

//Innlegget er merket med reklame fordi jeg er sponset med produktene jeg skriver om i min sminkebag! Heldige meg!

Tilbake