Take O-Vaar

Take O-Vaar

Lørdag 19.januar hadde Cosmedic som har agenturet til Glo Skin Beauty (tidligere glo minerals) «take-over» av @Vaar_as på Alexander Kiellands plass. Speilene på baren ble tatt ned og 22 stoler ble plassert rundt til alle deltagerne til Glo Skin Beauty sin første Master Class. Det kom sminkører fra hele landet. Linda Nicolaysen og Mette Johrde, to av norges råeste make-up artister var foredragsholdere. Jeg fikk æren av å vise frem sminken min på selveste Bertine Zetlitz, som var min modell for dagen.

Det var artig å komme inn i sjappa og se den i bruk på en annen måte. På noen minutter kan lokalet endre seg fra å se ut som en (kanskje ikke helt) normal salong, til en bar. Speilene løftes av, bordene klappes ned – nesten som på et fly, og speilfestene fungerer da som knagger for vesker. Trillebordene som til daglig brukes av frisører, ble snudd og ble brukt som barkrakker. Disse er designet av Renè på Grape Architects og laget av Kampen Mekaniske. Det store skapet som er godt kamuflert med grafittikunst av Yonus Degel, kamuflerer også alt av frisørutstyr, som gjør at det bare er frisørvaskene som avslører hva som egentlig foregår i dette lokalet.
Arrangør Martine fra Cosmedic hadde satt opp en prosjektor til presentasjoner og fylt opp ping-pong-bordet (venteområdet, på frisørspråk) med frukt, nøtter og kjeks, som sammen med våre magasiner så ut som et sted jeg kunne blitt sittende en stund.
Produkter brukt på Bertine:
Bertine sitt ansikt er jo en drøm å jobbe med, hun har en utenomjordisk vakker benstruktur og store, nydelige blå øyne.
Bertine og jeg varierer mellom å legge lite makeup på øynene og knæsje på med lepper, og å ramme inn øynene hennes for et mer intenst blikk. Denne lørdagen ble det mest fokus på lepper, men som vanlig tightliner jeg med Precision Eye Pencil black mellom vippene for å forsterke kontrasten.
Når jeg har god tid liker jeg å block-prime, altså bruke ulike primere utifra sonene i ansiktet. På Bertine brukte jeg Mattifying Primer ved siden av nesevingene der hvor jeg vet at hun kan bli litt blank, Illuminating Primer i kinn og på hake for ekstra glød og Face Primer (the original) for de mer tørre partiene.
Som alltid mikser jeg mine favoritt-concealere fra Glo, Under Eye Concealer for å jevne ut huden og fargekorrigere eventuelle rødheter på overflaten. Disse concealerene er gull! De er todelte slik at man kan blande frem riktig farge og de er stappa med mineraler og vitaminer som behandler og beskytter huden. Til påføring bruker jeg stort sett Dual Foundation/Camouflage Brush #109.
Av foundation brukte jeg Pressed Base Foundation, en presset mineralfoundation med SPF 18+. Her justerer jeg dekkevnen utifra hvilken børste jeg velger. En med tett bust vil gi full dekkevne, en løsere bust vil gi lett til medium. Denne basen smelter på huden med hudens fuktighet og med god hjelp av Hydration Mist.
I kinnene mikset jeg to favoritt-blusher: papaya og passion. Disse to altså, jeg får friskhet og lett varme fra papaya og det kjølige pigmentet fra passion.
For å gi mer varme og glød til huden la jeg et forsiktig lag med Bronze sunkiss, og passer på å ikke gå overboard med solpudderet nå på vinteren.
På øynene fokuserte jeg mest på definering med eyeliner, men la en naturlig skygge med Elemental Shadow Palette. Denne paletten har et godt utvalg farger, hovedsaklig matte toner, som kan sprekes opp med de to metalliske i paletten. Bruker gjerne den svarte skyggen som eyeliner, eller i tillegg til eyeliner.
Elemental Shadow Palette
Brynene ble definert og fylt inn med Precise Micro Browliner raven og på leppene klinket vi til med den perfekte vampete røde: Suede Matte Crayon i fargen crimson.

Til Glo Skin Beauty fans:
Cosmedic, som har agenturet på Glo Skin Beauty (tidligere glo minerals) i Norge, har hele sortimentet tilgjengelig på www.glonorway.no. Jeg har ordnet en rabattkode til dere! Kodeord AGSTAR legges inn i handlekurven på www.glonorway.no og gir 25 % rabatt på hele sortimentet.

\\ Innlegget er markert med reklame fordi jeg er sponset med produkter fra Glo Skin Beauty til min sminkekoffert.

Tilbake