The Glo Skin Beauty – Una Sand!

The Glo Skin Beauty – Una Sand!

 

I 12 år har jeg jobbet tett med Glo Skin Beauty, tidligere Glo Minerals. Til Una Sands look her har jeg fått leke med de nye formulaene og fargene i sortimentetEn julepresang fra meg finner du nederst i innlegget!

Øyvind Ganesh Eknes @ganeshfoto filmet først hele sminkeprosessen på kontoret mitt. Etterpå kapret vi hele Cornelias Hus på Palèet der Øyvind foreviget den vakre artisten og låtskriveren foran et nydelig juletre i butikken. Mange har lurt på hvilke produkter og sminkekoster jeg har brukt, så her kommer en fortfilm av prosessen og en liste over det jeg brukte på Una Sand:

 

Under Eye Concealer i fargen Natural med Dual Camouflage/Foundation Brush.

Face Primer for å gi et jevnt resultat som sitter bedre og konsentrerer sminken.

Illuminating Primer under øyne og på kinnben med lysreflekterende egenskaper.

Pressed Base Foundation i fargen Honey Light i panne, rundt øyne og nese.

Fargen Honey Medium fra området under kinnbein, hake og hals.

Contour Kit i fargen Fair to Light. De mørke, matte i globalen og under kinnben for å fordype. De lyse under øyne, over hele øyelokk, i øyekrok, op brynsben, kinnben og overleppe for å fremheve. Kosten brukt her heter Contour/Highlight Brush. Denne bruker jeg også på rouge.

Cream Blush i fargen Guava, en rouge favoritt! Dette er en frisk, peachy kremrouge som fremhever Unas øyefarge.

Eye Shadow i fargen Locket, en lys og lysreflekterende skygge på nederste del av øyelokk, øyekrok og under øyet fra midten og inn mot nese.

Eye Shadow Espresso, en matt mørkt brun i global, under øye fra midten og ut mot øre.

Eye Shadow Grounded, en brun med shimmer ble lagt midt på øyelokket og under øyet.  Denne gir en glødende og «poppende» effekt.

Mine favorittkoster fra Glo Skin Beauty til øyenskygge er Texture Eye, Smudge og Eye Base.

Precision Eye Pencil Dark Brown på våtkant, langs vippekanten både over og under øyet, alt kun i ytterkant.

Precision Eye Pencil i fargen Peach på innerste del av våtkanten. Dette er en lys kajal som er fin til å åpne øynene. Den nøytraliserer også lett rødhet.

Til slutt Precision Eye Pencil Black over og under vippekant og i ytterkant av våtkanten, for å lage et mer intens blikk uten at øynene virker mindre.

Brynene ble formet med Precise Micro Browliner, dette er en presisjons-blyant som man skrur ut. Denne er fin til å gjenskape hår, lage linjer og fylle inn med. I fargen Raven som er en kald, brun farge.

Maskaraen var Unas egen. Den tok vi ganske lett på da leppene skulle være mer i fokus.

Lips! Suede Matte Crayon Bombshell på leppene. Det er en matt og dypere rødfarge. Suede Matte Crayon inneholder mangoolje og sheasmør som gir en lett påføring, varmen fra leppene gjør den matt og ekstra holdbar.

Til slutt Hydration Mist, for å sette sminken. Dette gjør at sminken med de ulike lagene smelter godt på huden og sitter bedre.

En liten julegave fra meg:

Cosmedic som har agenturet på Glo Skin Beauty i Norge har hele sortimentet tilgjengelig på www.glonorway.no.  Jeg har ordnet en rabattkode til dere lesere som gjelder ut januar 2018. Kodeord AGSTAR legges inn i handlekurven på www.glonorway.no og gir 25 % rabatt på hele sortimentet!

God romjul og godt nytt år!

Tilbake