Tidenes eventyrbryllup

Tidenes eventyrbryllup

Forrige helg fikk jeg være både gjest og sminkør/frisør i tidenes bryllup! De som følger meg på Instagram fikk nok med seg flust av bilder og filmsnutter fra det villeste bryllupslokalet jeg noensinne har vært i, og sikkert noen gang kommer til å oppleve.

Aynhoe Park en januar formiddag!
Her i denne magiske salen var vielsen. Bilde fra artikkelen under.

Brudeparet hadde leid eventyrlige Aynhoe Park i Oxford, England,  til å feire den store kjærlighetsdagen. Det er umulig for meg som verken er fotograf eller journalist, å beskrive dette utrolige stedet. Jeg legger ved en link fra Dailypost.co.uk, der de har laget en artikkel om stedet. Her kan du lese om eierne, historien bak, og se bilder av det magiske slottet og interiøret.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3300315/Inside-rave-entrepreneur-s-20-million-stately-home-filled-bizarre-works-including-26-000-rocking-zebra-24K-stuffed-polar-bear.html

Det vakre brudeparet, AK og Peer, og hans mor Vicky. Foto av Stephen Buktus.
Den vakre bruden på vei opp den nydelige trappen i slottet. Foto av Stephen Buktus.
En dært med Oribe Hair Spray 💫

Jeg fikk sminke den smellvakre bruden både til velkomstfesten om fredagen og før bryllupsseremonien på lørdagen. Fredag hadde hun på seg hvit dress med sorte, enkle pumps og en sort topp. Håret var i en stram og bustete hestehale. Vi la matte, røde lepper, glødende hud og naturlige øyner. På lørdagen hadde vi håret løst og krøllete, en slags 70’s bed-head look. Øynene sminket jeg med brunt og sort og en glitrende skygge. Jeg laget en glødende hud og en helt naturlig, kyssevennlig munn.

Cosmedic AS kom med en kjempeflott gave til den vakre bruden. Her er mange av mine Glo Skin Beauty favoritter som kan brukes både til hverdag og fest!

Produkter brukt til bruden på bryllupsfesten om lørdagen:

Obagi ansiktsmaske før vi startet.
Brudens egen øyekrem og ansiktskrem.
Photofinish Primerizer fra Smashbox i hele ansiktet med kosten Glo Dual Fiber Cheek.
Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer med kosten Glo Dual Camoflage/Foundation Brush.

Øyenskyggeprimer på nedre del av øyelokk fra Too Faced Shadow Insurance for at skyggen skal holde hele kvelden og bli mer konsentrert, med kosten Glo Dual Camoflage/Foundation Brush.

Glo Natural og Golden Under Eye Concealer under øyne, rundt nese og ellers der det trengtes litt ekstra dekk, med kosten Glo Dual Camoflage/Foundation Brush
Glo Pressed Base foundation i fargene Honey light og medium med kosten Glo Flat-top Kabuki.
Sort kajal over og under vippekant, våtkant oppe og nede, med Glo Black Eye Pencil

Øyenskyggen Glo Espresso på hele lokk, i hele global og under hele øyet. Sort øyenskygge i ytterste del global og ytterste del under øye. Jeg la skyggen veldig fargetett og smudgy. Medium dusing i kanter og overgang for å få en edgy look. Jeg toppet øyenskyggen med å legge Mac sin Dazzle Shadow, Say It Isn’t So, midt på øyeeplet, både over og under øye. Koster brukt er Glo Smudge Brush under øye, Glo Eye Texture til dusing, Glo Eye Base til Espresso og Mac skyggen.

Sort Lancôme Hypnose mascara, mye!

Flytende liner Glo Liquid  Ink over vippene. Fra innerst i øyekrok til ytterst for å gjenskape tette mørke vipper. Jeg la en rett vipp i ytterkant for å «spre» øynen fra hverandre.
Lepper – Burts Bees Original som gir fukt og spenst, samtidig som den lysner litt uten å glinse, da vi ønsket å beholde de helt naturlige.
De lyse skyggene fra Glo Fair to light Contour Kit for å lysne kinnben, brynsben, øverst på leppene, under øyne, med kosten Glo Contour/Highlight.

Glo Bronzers Sunkizz og Sunlight for glød og dybde under kinnben, hals, rundt hårfestet. Kost, Glo Contour/Highlight
Rouge: Glo Papaya og Passion. Denne mixen er superfin for å få frem AKs blå øyne. Kost, Glo Contour/Highlight
Glo Hydrating Mist spray over hele ansiktet for å sette sminken helt til slutt.
Utover kvelden ble bruden ganske så shiny etter mye dansing og latter, så jeg la litt Glo Perfecting Powder for å matte ned huden i pannen og rundt nesen.

Tusen takk for en magisk helg! AK + Peer 4 Ever                  ❤️

Fotograf Stephen Buktus foreviget hele kvelden. Her er fra utgangen etter serimoen. Festen er i gang!

Til alle Glo Skin Beauty fans:

Cosmedic som har agenturet på Glo Skin Beauty i Norge har hele sortimentet tilgjengelig på www.glonorway.no. Jeg har ordnet en rabattkode til dere lesere! Kodeord AGSTAR legges inn i handlekurven på www.glonorway.no og gir 25 % rabatt på hele sortimentet!

Tilbake