Time to make up!

Time to make up!

Å være borte nesten en hel måned på juleferie hjemme hos mamma og pappa, i tillegg til Thailand-tur, var veldig deilig. Men det har ikke vært så verst å komme hjem heller. Det er godt å kunne si at jobben min også er min hobby og store lidenskap, at mine kunder og kollegaer også er mine gode venner.  Jeg er så takknemlig og ydmyk, og føler meg veldig priveligert og heldig.

Etter juleferien har det vært mye action og morro i AGs Hage. Jeg har stæsjet vakre damer til Kjendisgallaen, Slottsmiddag, kampanjebilder, bryllup, intervjuer og festligheter. Her kommer noen bilder fra noen av jobbene så langt i år.

Vi stæsja bl.a Tone og Bertine til Se og Hørs Kjendisgalla. Her har damene foran speilet i AGs Hage, det er alltid en fest!
Proff linselus som jeg er, var jeg også på Kjendisgallaen. Eneste bilde av meg fra kvelden var nøye planlagt kun fra fotoboksen sammen med Tony. Det er alltid festen høydepunkt å kunne fjase litt med Tone og alle de andre girlsa mine.
Smellvakre Bertine tok en liten touch up før den vakre kimonoen fra Camilla Stenberg kom på.
Jeg har sminket og stylet vakre AK og Peer til tidenes bryllup på Anyhoe Park i England. En opplevelse for livet! SE på det paret! The passion!
En av de råeste damene jeg veit om, Susanne Holzweiler var invitert på Slottsmiddag. Jeg og Caroline, hennes frisør, fikk stæsje henne før hun gikk over slottsgulvet i en Holzweiler kjole. Magisk!
De to vakre søstrene Marthe og Maria Skappel, her med sin sønn, har også vært innom på hagefest. De fikk styling til noen bilder de skulle ta for Skappelgensere.

Tone Damli har hatt premiere på Hver Gang Vi Møtes, som rørte hele Norge til tårer og latter. FOR ei dame! I den forbindelse fikk jeg og Henrikke stæsje denne vakringen til VG Helg-intervju.

Her fra VGFREDAG
Tone Damli
FOTO: JANNE MØLLER-HANSEN, VG
VGFREDAG
Tone Damli
FOTO: JANNE MØLLER-HANSEN, VG

Hele uken har Henrikke vært utplassert fra Art complexion hos meg i AGs Hage. Hun har vært med på all morroa sammen med meg. Jeg måtte til og med være modell så Henrikke kunne trene på sminke. Det er serdeles uvandt å sitte i stolen selv. Vi frisører er jo de verste kundene.

Model for a day!

Samtidig kom også bildene fra Truls Qvale og Vero Moda tikkende inn på mail. Lanseringen av Vero Modas kolleksjon-samabeid med Tone var rett rundt hjørnet, og de utrolig vakre bildene ble spredt rundt på Instagram og i Vero Moda butikkene. Jeg og Henrikke fikk også stæsje Tone før lanserings-frokosten på Mila Milanda på Frogner. (Mila Milanda burde fått et innlegg i seg selv. Makan til vakker butikk skal du lete lenger etter. Man vil bare flytte inn, gifte seg der, evnt bare kjøpe hele butikken. Det skal vi snakke mer om en annen gang.)

Meg og min EOA på landeringsfrokosten på Mila Milanda.

Her kommer en nydelig bakom-film fra fotoshooten for Vero Moda! Film av Trine Merete Olsen:

Foto av Truls Qvale.

 

 

 

Tilbake