Tone Damli, Après Coiffant

Tone Damli, Après Coiffant

Før påske var Henrikke og jeg med Tone Damli til P4s Vinterlyd i Stavanger. Henrikke dro hjem dagen i forveien, og hentet oss på en solfylt dag på Sola Lufthavn. Lite ante jeg og Tone at vi skulle komme til den lekre salongen! Makan til flott salong skal du lete lenge etter. Det var så deilig å kunne komme til Après, og kunne stå der med stylingen på Tone før hun skulle opptre.

Henrikke, min EOA (EkstremtOverkvalifiserteAssistent), kommer nemlig fra Stavanger der hun driver den usannsynlig freshe salongen, Après. Hun har siden august pendlet til Oslo for å ta Makeup-Artist utdanning samtidig som hun også er min EOA.

Henrikke har her akkurat innsett at hun kjørte pittelitt feil, så vi fikk en aldri så liten ekstra sightseeing i vakre Stavanger. Vel, utafor Stavanger vertfall.

Après er en nydelig perle av en salong, den kan nesten ikke beskrives, og må oppleves. Den sjelfulle salongen holder sted i en gammel bestyrerbolig, et ærverdig gammelt hus som er veldig godt bevart. Interiøret og huset tar deg med på en tidsreise helt tilbake til starten av 1900, samtidig som den er moderne og tidsriktig i 2018. Tanken er at kundene skal føle at de kommer hjem til en familie og blir ivaretatt deretter. Med fyr i den sykt fine peisen i stua, en skikkelig god kopp kaffe og kake(!), gir det virkelig en hjemmekoselig, behagelig og avslappende stemning. Virkelig en plass verdt et skjønnhetsbesøk!

Det gamle huset var i sin tid en bestyrerbolig. Den gamle luken hvor ansatte en gang tidlig på 1900-tallet kom for å stemple seg inn og ut og hente ut lønn, er der fortsatt idag.
I dette rommet var det utsikt over fjorden, en egen vask og to klippestasjoner. Tone fikk kur og hodebunnsmassasje av Henrikke før hun fønet og krøllet håret, mens jeg sminket. For en digg dag!
Vi fikk vårt eget rom der Henrikke hadde satt opp all Glo-sminken min!
Nevnte jeg EOA?
Sitronvann, kaffe, kake og frukt? Ja takk!
Tone, Après Coiffant.

Oribe Haircare er flott presentert.
Mens Grooming Room, Après.
Når man vil ha venterommet i en frisørsalong som sin egen stue. For en nydelig peis!

 

Sånn må vi i sjappa også, girls! Jeg kan signere på at den funker som et fjell..Zzzzzzz.

 

Tone, klar til P4s Vinterlyd Stavanger 2018.
Tilbake