Tone Damli Makeup-Movie

Tone Damli Makeup-Movie

I disse dager har eg og Tone faktisk 11-års jubileum! Dæsken, tida flyr! Da vi møttes var Tone 19, og no nærma ho seg pinadø 30! Det betyr at eg nærma meg…, nei det vil eg ikkje tenke på akkurat no.

Men fy flate så masse artig vi har gjort ilag dissa åra! Første gang eg og Evelyn stæsja Tone var da ho laga musikkvideo til sangen «Fever». Eg har sangen fullstendig på hjerna fortsatt den dag idag. Vi kunne nok laga ei bok av alle historiane og opplevelsane våre gjennom disse åra. Eg gleda meg til mange fleire år med sminkeoppdrag, Dailystory-møter og masse latter med deg, Tony mi.

Før jul kom Glo Skin Beauty med masse nyheter, og eg fikk teste ut alle dei nye fine produktene, som havna blant favorittane mine like lett som de gamle hadde gjort.

Folk lurer ofte på kva eg bruka av sminke, så eg tok med meg Tone og Øyvind til Cosmedic AS, der @ganeshfoto filma heile prosessen, mens eg sminka Tone. Liste over det eg brukte på Tone finn du under videoen.

–        Tinted Primer SPF 30 i Medium (tilgjengelig i 4 farger; fair, light, medium, dark)  med koste Dual Fiber Cheek Brush
–        Shadow Primer med kosten Dual Foundation Camouflage Brush
–        Under Eye Concealer i Natural med kosten Dual Foundation Camouflage Brush
–        Pressed Base Foundation i fargen Honey Light med kosten Flat-top Kabuki Brush
–        Contour Kit i Fair to Light med Brush Contour/Highlight
–        Bronze Sunlight med Brush Contour/Highlight
–        Blush Papaya med kosten Brush Contour/Highlight
–        Shadow Quad i fargen Bon Voyage (Coy på lokket med Eye Base Brush, Kona i globalen med Eye Texture Brush)
–        Precision Eye Pencil Black som eyeliner over og under i ytterkant
–        Liquid Ink Flytende liner over øye
–        Cream Stay Shadow Stick Beam under øye innerste del, og i øyekrok
–        Eyeshadow Sandbar fra Bon Voyage på lokket («øyeballen»)
–        Water Resistant Mascara
–        Brow Powder Duo Brown med kosten Dual Brow/Liner Brush for å fylle inn.
–        Precise Micro Browliner Raven for å lage «hår» i brynet.
–        Brow Gel for å børste bryn opp og ut, for fylde
–        Precision Lip Pencil Soulmate, lipliner før lebestift
–        Lipstick Pillow Talk – en ny og fresh lebestift
–        Blush Passion rouge
–        Hydration Mist over hele ansikt tilslutt for at sminken skal sitte godt og gi fukt.

Tusen takk for superduper fin film,  @ganeshfoto!

Til alle Glo Skin Beauty fans:

Cosmedic som har agenturet på Glo Skin Beauty i Norge har hele sortimentet tilgjengelig på www.glonorway.no. Jeg har ordnet en rabattkode til dere lesere! Kodeord AGSTAR legges inn i handlekurven på www.glonorway.no og gir 25 % rabatt på hele sortimentet!

Tilbake