TTT

TTT

Ting tar tid. Det er vertfall helt sikkert! Planleggingskontoret mitt er fortsatt under oppussing. Jeg jobber masse freelance og syns det er helt topp. Må jo ha til salt i maten! Absolutt ingen dager er like.  Èn dag henger jeg på Alnabru, lunsjer alene på Ikea, mens jeg lurer på hvilken vask jeg skal velge til kontoret mitt. Neste dag sminker jeg Jenny eller Tone til et event, heime i Tåsen Haveby. Rart å være hjemme på dagtid. Jeiks-har du sett vindua når sola står rett på! Sånn er det med heimekontor!

Klippedriften er fortsatt på hold. Det nærmer seg jul, så damene på Gevir Løkka har sinnsykt mye å gjøre, som alltid! Så, om du trenger en juleklipp er det bare å ringe dit nå, så får du julesveisen på plass i tide. 

Imorgen og tirsdag skal jeg og Line Langmo jobbe sammen for et klesmerke som skal lage ny katalog. Det blir gøy! Forrige uke hadde jeg og Line stylingen sammen for vakre Gitte Witt, en nydelig serie fotografert av Solveig Sejl. Line Langmo er ramflink og just my cup of tea! 

Skal bli litt flinkere til å oppdatere! PS, følg med på Instagram på @ags_hage og @ag_star. Der er det litt mer aktivitet. 

Til alle kundene mine, jeg savner dere skikkelig!  

Stor førjulshilsen fra AG :)  Her er en liten teaser fra fotoshooten med Gitte Witt. Fotograf Solveig Sejl.  Her er en liten teaser fra fotoshooten med Gitte Witt. Fotograf Solveig Sejl.  Jadda, tror eg veit ka eg ønske meg til jul. Her er bilde fra heimekontoret mitt. Venta på at Tone skal komme for litt sminke og hårstyling før et event.  

Jadda, tror eg veit ka eg ønske meg til jul. Her er bilde fra heimekontoret mitt. Venta på at Tone skal komme for litt sminke og hårstyling før et event.  

Tilbake