When In China

When In China

Dette innlegget fant eg idag på “Kladd” her på bloggen på AGsHage.no. Syns det fortjente å bli publisert, et par år og en ny blogg, for seint….

Akkurat no venta vi på toget vidare til Xian. Vi har hatt to rolige daga i Beijing med jetlag, Tsingtao og masse digg, sterk mat.  

Vi bomma på toget, så no surra eg rundt på togstasjonen mens Frode passa bagasjen og studera innsida av augelokka. 

Én ting som er kult med å miste toget er at eg kan få tid til litt people-watching. Det er eg god på. Eg skal love dokke at folk kikke på meg og Frode tilbake. Ikkje pga mine Adidas Originals, eller Frode sine Vans. Eg trur det er Frode sin man-bun og GOT look, hehe.

Eg har Snapchat/Instagram/Facebook abstinens så det held. I Kina er slikt forbudt. Heldigvis fant eg Squarespace appen. Kom jo på at eg har en blogg / nettside som er alt for lite brukt. Her kan eg skrive meir om Kinaturen etterkvart. Enn så lenge blei det da altså litt sko-inspirasjon, fra ein kar som sto rett forran meg i køen. Ni Hao! 

Tilbake